sociologos.be

Paranormale kracht van Tarot

Responsive image
In deze doos vindt u 65 prachtig geïllustreerde kaarten die u helpen een brug te slaan tussen uw spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot. Hierdoor kunt u putten uit krachtige inzichten op alle gebieden van uw leven, of het nu gaat om liefde en relaties of besluiten in verband met zaken en carrière.In de begeleidende gids laat spiritueel medium John Holland u kennismaken met de technieken die hij in zijn workshops gebruikt, zoals de betekenis van de kleuren, vormen en woorden; symboliek; kaartleggingen; numerologie, chakra's en verbeelding. Door het gebruik van de kaarten bent u in staat om al deze aspecten te verenigen als u een spirituele tarotreading doet voor uzelf of anderen.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2016
BESTANDSGROOTTE:
5,22
ISBN:
9789044744248
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
John Holland
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Paranormale kracht van Tarot PDF

Paranormale kracht van Tarot is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs John Holland. Jij kunt lezen Paranormale kracht van Tarot op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...tig geïllustreerde kaarten die u helpen een brug te slaan tussen uw spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot ... Paranormale kracht van tarot orakel kaarten boek cadeau ... ... . Meer details . 3 Items. Paranormale kracht van Tarot John Holland • Boek • hardback. Samenvatting . In deze doos vindt u 65 prachtig geïllustreerde kaarten die u helpen een brug te slaan tussen uw spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot. Paranormale kracht van Tarot. 65 prachtige tarot kaarten in een mooie bewaarbox. Met levering Post voor € 6,95 Verkoopprijs: € 26,95. ... Verleiding | paranormale kracht van de Tarot | Tarot ... ... . Paranormale kracht van Tarot. 65 prachtige tarot kaarten in een mooie bewaarbox. Met levering Post voor € 6,95 Verkoopprijs: € 26,95. Korting . In deze doos vindt u 65 prachtig geïllustreerde kaarten die u helpen een brug te slaan tussen uw spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot. Paranormale kracht van tarot orakel kaarten boek. Bio Amable verkoopt ook orakelkaarten. Krijg spiritueel inzicht door een kaart te trekken en deze terug te lezen. Leuk voor jezelf of als cadeau....