sociologos.be

Meestersprekers

Responsive image
Meestersprekers 1e druk is een boek van Farah Nobbe - van Steenhoven uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052619941 Wat is de essentie van goed spreken? Wat maakt iemand tot een meesterspreker? Welke kenmerken zijn daarbij doorslaggevend? En is presenteren iets wat je kunt leren? In Meestersprekers zijn negentien bekende sprekers aan het woord. Zij geven een diepgaande en verrassende inkijk in de praktijk van het presenteren. Openhartig delen ze hun ervaringen. Dit levert niet alleen waardevolle inzichten op maar maakt Meestersprekers tevens tot een inspirerend boek dat zelfs de meest timide spreker uit zijn schulp zal doen kruipen. Laat je inspireren door de mest bevlogen en begaafde sprekers van Nederland.Met medewerking van Alexander Rinnooy Kan, Hans Wiegel, Ben Tiggelaar, Leo Blokhuis, Hedy d'Ancona, Anne van der Meiden, Gerard Spong, Yvonne van Rooy, Michiel Muller, Simone Brummelhuis, Ronald Naar, Frits van Oostrom, Carel ter Linden, Hans van Breukelen, Bercan G nel, Jos Burgers, Paul Schnabel, Robert Benninga en Manfred Kets de Vries.Farah Nobbe-van Steenoven en Natalie Holwerda-Mieras zijn eigenaars van Nobbe Mieras trainingen, een bureau dat gespecialiseerd is in presentatietrainingen.
PUBLICATIE DATUM:
augustus 2012
BESTANDSGROOTTE:
5,81
ISBN:
9789052619941
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Natalie Holwerda
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Meestersprekers PDF

Meestersprekers is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Natalie Holwerda. Jij kunt lezen Meestersprekers op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... uur besteld, volgende dag in huis In het voorwoord van Meestersprekers spreken de auteurs hun verbazing uit over "het gebrek aan kennis en vaardigheden in presentatieland ... Snel en eenvoudig accenten en speciale tekens invoeren met ... ... ." 1 Met dit boek willen ze de vraag beantwoorden wat we kunnen leren van mensen die het vak beheersen. Ze hebben negentien uiteenlopende sprekers als meestersprekers ge√Įdentificeerd - van pastoren tot politici en van strafpleiters tot sportmensen. Meestersprekers (Paperback). Meestersprekers 1e druk is een boek van Farah Nobbe - van Steenhoven uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052619941... Het boek "Meeste ... Betere presentatie met Meestersprekers - over de kunst van ... ... . Meestersprekers (Paperback). Meestersprekers 1e druk is een boek van Farah Nobbe - van Steenhoven uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052619941... Het boek "Meestersprekers - over de kunst van het spreken" geeft op basis van kennis en ervaring van de schrijvers en de 19 meest bevlogen en begaafde sprekers van Nederland uitstekende tips voor het houden van een lezing, presentatie of spreekbeurt in het openbaar. Meestersprekers v...