sociologos.be

Communicatie & media

Responsive image
Communicatie & media 1e druk is een boek van Jan Loisen uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789462925625 Communicatie en media zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij en ons dagelijks leven. Toch weten we zeer weinig over wat communicatie nu precies is, hoe het functioneert, waar het begint en eindigt. Dit handboek is een toegankelijke introductie in de wetenschappelijke discipline van de communicatiewetenschappen, met aandacht voor historische en hedendaagse ontwikkelingen in de theorievorming en voor tendensen in het onderzoek rond media en communicatie. Vraagstukken over macht, sociale integratie en identiteit in relatie tot media zijn centrale thema's in het boek.Communicatie & Media laat je kennismaken met basisbegrippen, modellen, theorieën en onderzoek in de communicatiewetenschappen. Het is een nuttig basiswerk voor studenten en professionals in het brede veld van de sociale en de humane wetenschappen, maar ook voor iedereen met interesse in de werking en de rol van media in de 21ste eeuw.
PUBLICATIE DATUM:
september 2016
BESTANDSGROOTTE:
9,78
ISBN:
9789462925625
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Jan Loisen
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Communicatie & media PDF

Communicatie & media is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Jan Loisen. Jij kunt lezen Communicatie & media op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...azines? Dan past de 3-jarige opleiding Media en Communicatie bij jou! Let op: Er is nog beperkte ruimte bij deze opleiding ... Bofesto | Communicatie Media | creëren werk wat iets los maakt ... . Overweeg je deze opleiding? Schrijf je dan snel in. Hybride media. Web 2.0-toepassingen zoals internetfora zijn een tussenvorm tussen massamedia en individuele media; communicatie via een website met user-generated content is niet gericht op één gesprekspartner maar de doelgroep is beperkter en specifieker dan bij een massamedium het geval zou zijn. Als je Communicatie (CO) hebt gestudeerd, weet je alles over organisaties en merken. Je bedenkt communicatiestrategieën ... HBO Communicatie Opleiding | Kom studeren aan de HAN ... . Als je Communicatie (CO) hebt gestudeerd, weet je alles over organisaties en merken. Je bedenkt communicatiestrategieën en leert middelen en media op een innovatieve en creatieve wijze in te zetten. Media Communicatie. Stichting. Welkom bij SMC. Een nieuw bo ek van Hans Kno t: 100 JAAR RADIO. DE VERKOOP START IN JANUARI. Klik hier voor een voorproefje van enkele bladzijden. Enthousiast? Bestel het boek dan nu via di...