sociologos.be

Fraude En Onderzoek

Responsive image
Fraude & Onderzoek geeft inzicht in de wijze waarop een fraudeonderzoek uitgevoerd kan worden. Het is een handboek voor de onderzoeker, voor de opdrachtgever, de advocaat en de onderzochte. Het boek geeft voor de verschillende soorten onderzoekers de hoofdregels waaraan zij zich aan moeten houden. Deel A van het boek richt zich op de onderzoeker en de regels die gelden voor hem en voor de opdrachtgever. In deel B wordt ingegaan op het onderzoek zelf en op de regels die gelden voor de betrokkene, degene die onderzocht wordt. In een 14-tal modelonderzoeken tenslotte wordt het gebruik van onderzoeksmiddelen nader uitgewerkt, zodat de onderzoeker in staat is de grenzen van zijn handelen te bepalen.Fraude & Onderzoek is onderdeel van de serie Fraude & Integriteit. In deze serie verschijnen bij Sdu Uitgevers de volgende titels:Fraude & Onderzoek(ISBN 90 12 1178 36)Integriteit & Ambtenaar(ISBN 90 12 11784 4)Integriteit & Werknemer(ISBN 90 12 11785 2)Fraude & Accountant(ISBN 91 12 11787 9)Fraude & Preventie(ISBN90 12 11786 0)
PUBLICATIE DATUM:
2006-12-01
BESTANDSGROOTTE:
11,61
ISBN:
9789012117838
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
M.H.G. Scharenborg
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Fraude En Onderzoek PDF

Fraude En Onderzoek is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs M.H.G. Scharenborg. Jij kunt lezen Fraude En Onderzoek op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...j publiceerde meer dan 500 artikelen. Fraude ... Verzekeringsfraude onderzoeken? | CED ... .nl heeft onderzoek, juridische ondersteuning en asset tracing & recovery onder één dak. Snel, zorgvuldig en uiterst discreet. Bel 088 298 64 41. Fraude Onderzoeken vacatures. Data Analist (m/v), Inkomensconsulent (m/v), Winkelmedewerker (m/v) en meer op Indeed.nl Fraude onderzoek. Fraude, wat is dat eigenlijk? Fraude is een containerbegrip, het omvat onder andere diefstal, verduistering, malversaties en bedrog. Het wordt vaak gepleegd binnen een onderne ... Fraude en Oplichting | politie.nl ... . Het wordt vaak gepleegd binnen een onderneming of een (zakelijke) samenwerkingsrelatie. We noemen het dan ook wel bedrijfsfraude. Een 'fraude onderzoek' kan een breed scala aan strafbaar gestelde gedragingen omvatten. Zo kan bij fraude onderzoeken gedacht worden aan faillissementsfraude, hypotheekfraude, uitkeringsfraude, bouwfraude, vastgoedfraude, kredietfraude en BTW-fraude. De Roos & Pen biedt gespecialiseerde rechtsbijstand bij a...