sociologos.be

Tandarts in de knel

Responsive image
Dit boek is een bundeling van de meest informatieve en belangwekkende antwoorden die de afgelopen 30 jaar zijn gepubliceerd in de rubriek Feedback Post van het tijdschrift Tandarts Praktijk. In Feedback Post geeft Luzi Abraham-Inpijn (emeritus hoogleraar - Divisie Interne Geneeskunde (DIVA), Academisch Medisch Centrum, Amsterdam) antwoord op vakinhoudelijke vragen/casuïstiek die ingestuurd worden door mondzorgprofessionals. Het gaat in toenemende mate om vragen betreffende de uitgevoerde behandeling en de kritiek die de patiënt vervolgens daarop heeft, soms leidend tot conflicten met de patiënt, en zelfs claims. De 30 hoofdstukken in deze uitgave bieden suggesties, aanwijzingen, waarschuwingen en zelfs verplichtingen die de algemeen practicus helpen voorkomen in die situatie terecht te komen. De antwoorden zijn bijgewerkt en up-to-date, gerelateerd aan de kennis van nu.Door de vele praktijkvoorbeelden geeft het boek een goed inzicht in de potentiële valkuilen waar de mondzorgprofessional mee te maken kan krijgen. Bovendien maakt het de lezer bewust van het belang van goede communicatie. "Preventie" is ook hier het devies.Tandarts in de knel is bestemd voor tandartsen en mondhygiënisten.
PUBLICATIE DATUM:
januari 2017
BESTANDSGROOTTE:
12,42
ISBN:
9789036814423
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Luzi Abraham-Inpijn
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Tandarts in de knel PDF

Tandarts in de knel is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Luzi Abraham-Inpijn. Jij kunt lezen Tandarts in de knel op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... voor tandartsen en mondhygiënisten. Tandarts in de knel: Leidraad voor conflictpreventie by Luzi Abraham-Inpijn Dutch | 2017 | ISBN: 9036814413 | 294 Pages | PDF | 15 ... Tandarts in de knel door Luzi Abraham-Inpijn ... .9 MB Dit boek is een bundeling van de meest informatieve en belangwekkende antwoorden die de afgelopen 30 jaar zijn gepubliceerd in de rubriek Feedback Post van het tijdschrift Tandarts Praktijk. Overdracht huisarts- en tandartspraktijken in de knel. Skipr Redactie 11 juli 2016, 14:52. Startende huisartsen, ... Bij tandartsen zijn de huidige stoppers overwegend solisten, terwijl de wensen bij startende tandartsen ... Tandarts in de knel - Leidraad voor conflictpreventie | L ... ... . Skipr Redactie 11 juli 2016, 14:52. Startende huisartsen, ... Bij tandartsen zijn de huidige stoppers overwegend solisten, terwijl de wensen bij startende tandartsen liggen bij samenwerking en een grotere praktijk. Ons onderzoek voor het dossier Dokters in de Knel begint met een tip van een tandarts over het toenemend aantal controles. Deze tandarts meldt ons dat zorgverzekeraars steeds meer onderzoek doen naar de juistheid van door tandartsen ingediende declaraties. Read "Tandarts in de knel Leidraad voor conflictpreventie" by Luzi Abraham-Inpijn available from Rakuten Kobo. Dit boek is een bundeling van de meest informatieve en belangwekkende antwoorden die de afgelopen 30 jaar zijn gepublice... Rabobank: overdracht huisarts- en tandartspraktijken in de knel door uiteenlopende wensen. 11 juli 2016. Startende huisartsen, tandartsen en apothekers hebben voorkeuren die niet goed aansluiten bij de praktijkplekken die vrijkomen. Daardoor kan praktijkovername een probleem worden. Door de vele praktijkvoorbeelden geeft het boek een goed inzicht in de potentiële valkuilen waar de mondzorgprofessional mee te maken kan krijgen. Bovendien maakt het de lezer bewust van het belang van goede communicatie. "Preventie" is ook hier het devies. Tandarts in de knel is bestemd voor tandartsen en mondhygiënisten....