sociologos.be

Sdu wettenverzameling 2017 - Socialezekerheidsrecht 2017

Responsive image
Sdu Wettenverzameling Socialezekerheidsrecht bevat een op de rechtspraktijk van de sociale dienstverlening afgestemde selectie van wet- en regelgeving en beleidsregels. Deze wettenverzameling is geschikt voor rechtshulpverleners en personen die werkzaam zijn in de sociale adviespraktijk, terwijl ook medewerkers van uitvoeringsinstellingen er hun voordeel mee kunnen doen. Daarnaast is het gezien de steeds verdergaande eigen verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer op het gebied van de sociale zekerheid een onmisbare bron voor arbeidsrechtjuristen. Ook is deze wettenverzameling goed te gebruiken in het onderwijs socialezekerheidsrecht en arbeidsrecht aan universiteiten, hboen andere praktijkopleidingen.Sdu Wettenverzameling Socialezekerheidsrecht is overzichtelijk, compleet en gemakkelijk hanteerbaar. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoorden register opgenomen.
PUBLICATIE DATUM:
februari 2017
BESTANDSGROOTTE:
6,86
ISBN:
9789012399142
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
G.J. Vonk
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Sdu wettenverzameling 2017 - Socialezekerheidsrecht 2017 PDF

Sdu wettenverzameling 2017 - Socialezekerheidsrecht 2017 is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs G.J. Vonk. Jij kunt lezen Sdu wettenverzameling 2017 - Socialezekerheidsrecht 2017 op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...idsrecht bevat een op de rechtspraktijk van de sociale dienstverlening afgestemde selectie van wet- en regelgeving en beleidsregels ... Sdu wettenverzameling arbeidsrecht 2017: Amazon.co.uk: G.C ... ... . Sdu Wettenverzameling Socialezekerheidsrecht bevat een op de rechtspraktijk van de sociale dienstverlening afgestemde selectie van wet- en regelgeving en beleidsregels. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor rechtshulp verleners en personen die werkzaam zijn in de sociale adviespraktijk, terwijl ook medewerkers van uitvoeringsinstellingen er hun voordeel mee kunnen doen. Sdu Wettenverzameling Socialezekerheidsrecht bevat een op de rechtspraktijk van de sociale dienstverlening afgestemde selectie va ... Boek: Socialezekerheidsrecht 2017 - Springest ... . Sdu Wettenverzameling Socialezekerheidsrecht bevat een op de rechtspraktijk van de sociale dienstverlening afgestemde selectie van wet- en regelgeving en beleidsregels. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor rechtshulp verleners en personen die werkzaam zijn in de sociale adviespraktijk, terwijl ook medewerkers van uitvoeringsinstellingen er hun voordeel mee kunnen doen. ...