sociologos.be

Recht en praktijk ICT3 - Recht doen aan privacyverklaringen

Responsive image
In Nederland zijn de regels met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens in het bijzonder vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Een belangrijke bepaling in de Wbp is die betreffende de informatieplicht die de verantwoordelijke in acht dient te nemen indien er sprake is van verwerking van persoonsgegevens. In de praktijk blijkt de online privacyverklaring een populair instrument voor de verantwoordelijke om via zijn website te trachten te voldoen aan de informatieplicht uit de Wbp. Het gebruik van dit instrument roept diverse vragen op.In dit boek worden deze vragen zoveel als mogelijk worden beantwoord. Daar waar niet tot een (eenduidige) beantwoording gekomen kan worden, worden suggesties aangedragen met betrekking tot de richting waarin het gebruik van privacyverklaringen zich op dat punt zou kunnen ontwikkelen.
PUBLICATIE DATUM:
november 2012
BESTANDSGROOTTE:
5,51
ISBN:
9789013107494
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Eric W. Verhelst
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Recht en praktijk ICT3 - Recht doen aan privacyverklaringen PDF

Recht en praktijk ICT3 - Recht doen aan privacyverklaringen is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Eric W. Verhelst. Jij kunt lezen Recht en praktijk ICT3 - Recht doen aan privacyverklaringen op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... LUST VAN AFKORTINGEN XIII 1. Inleiding Inleiding 1 Recht doen aan privacyverklaringen | ISBN 9789013107494 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Ambulant Team Noordhoek (ATN) - Esdégé-Reigersdaal ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In de praktijk blijkt de online privacyverklaring een populair instrument voor de verantwoordelijke om via zijn website te trachten te voldoen aan de informatieplicht uit de Wbp. Het gebruik van dit instrument roept diverse vragen op. Rechten (algemeen overzicht) Recht doen aan privacyverklaringen; group Incompany training. Recht doen aan privacyverklaringen. Formaat: Ebook ... In de praktijk bl ... Recht doen aan Privacyverklaringen: Een juridische analyse ... ... . Rechten (algemeen overzicht) Recht doen aan privacyverklaringen; group Incompany training. Recht doen aan privacyverklaringen. Formaat: Ebook ... In de praktijk blijkt de online privacyverklaring een populair instrument voor de verantwoordelijke om via zijn website te trachten te voldoen aan de informatieplicht uit de Wbp. Recht en praktijk. Recht doen aan privacyverklaringen ... Recht doen aan privacyverklaringen een juridische analyse van privacyverkl...