sociologos.be

Strijd Om Het Verloren Dorp

Responsive image
Na een verbroken verloving vertrekt de jonge Duitse ingenieur Johann Müller naar Frankrijk. Daar krijgt hij de leiding over het bouwen van een stuwdam. Als die dam klaar is, moet het dorp Embrun onder water verdwijnen.De inwoners van Embrun plegen aanvankelijk lijdelijk verzet, maar de meeste zien uiteindelijk in dat ze zich in hun lot moeten schikken. Een harde kern van jonge inwoners denkt daar anders over en naarmate de bouw van de dam vordert, wordt hun verzet steeds gewelddadiger.Donkere wolken van haat pakken zich boven het dorp samen en zijn voorboden van een meedogenloze eindafrekening met hen die betrokken zijn bij het bouwen van de dam.
PUBLICATIE DATUM:
november 2008
BESTANDSGROOTTE:
11,8
ISBN:
9789055514960
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Dam, J. van
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Strijd Om Het Verloren Dorp PDF

Strijd Om Het Verloren Dorp is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Dam, J. van. Jij kunt lezen Strijd Om Het Verloren Dorp op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...Frankrijk. Daar krijgt hij de... Strijd om het verloren dorp, van J ... De Slag bij Verdun 1916 - wereldoorlog1418.nl ... . van Dam Artikelnummer: 9789055514960. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Strijd om het verloren dorp is een boek van J. van Dam. ISBN 9789055514960 en 270 pagina's. Koop bij Gebr. Koster voor 5,00 euro Strijd om het verloren dorp van J. van Dam voor €5.00 - Na een verbroken verloving vertrekt de jonge Duitse ingenieur Johann Müller naar Frankrijk. Daar krijgt hij de leiding over het bouwen van een stuwdam. Als d ... Strijd om het verloren dorp - Boekhandel Versprille ... . Daar krijgt hij de leiding over het bouwen van een stuwdam. Als die dam klaar is, moet het dorp Embrun onder water verdwijnen. De inwoners van Embrun plegen... De strijd om het vrouwenkiesrecht in Nederland begon in 1882 toen enkele vrijdenksters het ontbreken van vrouwenkiesrecht ter discussie stelden en Aletta Jacobs tevergeefs probeerde te gaan stemmen. ... Van dorp tot dorp werd gestreden voor het vrouwenkiesrecht.' In: Hist...