sociologos.be

Wie je droomt ben je zelf

Responsive image
Herdruk van het kinderboekenweekgeschenk 1977. Het thema was: 'wie je droomt, ben je zelf', met de bedoeling alle aspecten van het verschijnsel 'dromen' duidelijk te maken aan kinderen. Nadruk werd gelegd op identificatiemogelijkheden van kinderen met figuren uit sprookjes en verhalen. Biegel bewerkte hiertoe het sprookje 'Roodkapje', waarbij hij door rolwisselingen verband heeft gelegd tussen het verhaal en de eigen wereld van het kind. Het verhaal is voorzien van een inleiding over het dromen en van kleurrijke sprookjesachtige 'illustraties'. Klein (geschenkboeken)formaat. (10 x 14,5 cm).(Biblion recensie, Redactie/JvdH.)
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
7,25
ISBN:
9789070066192
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Paul Biegel
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Wie je droomt ben je zelf PDF

Wie je droomt ben je zelf is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Paul Biegel. Jij kunt lezen Wie je droomt ben je zelf op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ible orders. In je droom ben je aan het verwerken, en bewustworden ... Lichaam en Geest: dromen uitgelegd: betekenis van dromen ... . Wat je overdag meemaakt, komt in je dromen terug. Maar dan anders. Soms moet je emotioneel iets verwerken. Dan kan de droom daarbij helpen. Door het in je droom nóg eens mee te maken. Maar dan symbolisch. Door te dromen vallen dingen op hun plek. Ook als je je de droom helemaal niet herinnert. Liep je een snee op in je droom, dan ben je je zelf je ergste vijand. Als je droomt dat je iets snijdt, dan staat dit voor een verbrok ... Wie je droomt ben je zelf - Paul Biegel | Boeken.com ... . Als je droomt dat je iets snijdt, dan staat dit voor een verbroken relatie of een verbroken verbinding. ... Dit symbool geeft ook aan dat je je zeker voelt over wie je bent. Soms betekent deze droom dat je een druk persoon bent met veel dingen die je aandacht vragen. Wanneer je nu droomt over je ouders en jullie relatie, dan is de kans groot dat jij ineens denk: hé, ik droom over mijn ouders en dat gebeurt in een opvallende context zodat jij weet dat je niet "echt"je ouders ziet maar in een droom, dan ben je aan het…!!!! null - null - Veilig en direct bestellen via dé Belgische boekenmarktplaats 🇧 🇪 De keuze van duizenden boekverkopers 🎩 Als je droomt over uitwerpselen, verwijst dit naar (negatieve) eigenschappen van karakter, waarvan je zelf denkt dat ze onwenselijk en weerzinwekkend zijn. Je zou deze trekjes moeten erkennen en proberen ze een plaats in je leven te geven, zelf als je je hiervoor schaamt. Laat de negativiteit in je leven los....