sociologos.be

Tijd van onschuld

Responsive image
Agnes Klitsie & Jeroen Hoogenboom, Tijd van onschuldAgnes Klitsie groeit in de jaren '60 samen met haar zeven broers en zussen op in een hecht gezin in Koog aan de Zaan, maar het leven van Agnes verandert drastisch als zij als vijftienjarig meisje zwanger raakt. Het kind moet zij onder druk van haar ouders bij de geboorte afstaan. Het zal uiteindelijk dertig jaar duren voordat moeder en dochter elkaar terugvinden en kunnen bouwen aan een relatie.Tijd van onschuld is niet alleen het onthutsende verhaal van Agnes' onfortuinlijke zwangerschap en haar latere zoektocht naar haar dochter, maar biedt ook een bijzondere blik op het leven in een kleine dorpsgemeenschap in de jaren '60.
PUBLICATIE DATUM:
april 2009
BESTANDSGROOTTE:
9,89
ISBN:
9789049200671
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Agnes Klitsie
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Tijd van onschuld PDF

Tijd van onschuld is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Agnes Klitsie. Jij kunt lezen Tijd van onschuld op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... ook een bijzondere blik op het leven in een kleine dorpsgemeenschap ... Tijd van onschuld, Agnes Klitsie - Paperback ... ... . De auteur Agnes Klitsie woont met haar twee zoons in Alkmaar en werkt als bibliothecaris. De Zaanstreek, jaren '60. Agnes Klitsie groeit samen met haar zeven broers en zussen op in een traditioneel katholiek gezin. De familie Klitsie baant zich een weg door het leven en knoopt met moeite de eindjes aan elkaar. Maar het leven in Koog aan de Zaa Een tijd van onschuld. Met deze naam wordt ook wel het Parijs kort voor de Eerste Wereldo ... bol.com | Tijd van Onschuld, Agnes Klitsie | 8710841016314 ... ... . Met deze naam wordt ook wel het Parijs kort voor de Eerste Wereldoorlog aangeduid, dat werd beschouwd als een tijd van relatieve onschuld. Muziek. Het blauwe uur komt ook met regelmaat terug in de muziek: Vanessa Daou - This Blue Hour; Roy ... Tijd van onschuld 9789049201272. Gelezen boek waargebeurde familiegeschiedenis. Auteur: agnes klitsie en jeroen hoogenboom. Uitgever: forum. Taal: nederlandstalig ... Tijd van onschuld is niet alleen het onthutsende verhaal van Agnes' onfortuinlijke zwangerschap en haar latere zoektocht naar haar dochter, maar biedt ook een bijzondere blik op het leven in een kleine dorpsgemeenschap. De auteur Agnes Klitsie woont met haar twee zoons in Alkmaar en werkt als bibliothecaris. Tijd van onschuld book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Een 15-jarig meisje dat in de jaren 60 in Nederland zwanger wordt ... De Zaanstreek, jaren â 60. Agnes Klitsie groeit samen met haar zeven broers en zussen op in een traditioneel katholiek gezin. De familie Klitsie baant zich een weg door het leven en knoopt met moeite de eindjes aan elkaar. Maar het leven in Koog aan de Zaan en de rest van de wereld verandert in hoog tempo door de ontzuiling en de seksuele revolutie. Het dorp herkent de eigen oude waarden en ......