sociologos.be

De zeven wijzerplaten

Responsive image
Gerry Wade, die samen met een stel jonge mensen op kasteel Chimneys logeert, verslaapt zich elke ochtend. Vandaar dat zijn vrienden besluiten een serie wekkers in zijn kamer te verstoppen. Maar als de wekkers de volgende ochtend met veel lawaai aflopen, hoort Gerry ze niet. Hij is gestorven aan een overdosis slaaptabletten. Bij hun speurtocht naar degene die verantwoordelijk is voor Gerry's dood, komen zijn vrienden in aanraking met de meest wonderlijke figuren, die allemaal een rol spelen in een avontuurlijk plot.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
10,59
ISBN:
9789021824321
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Agatha Christie
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De zeven wijzerplaten PDF

De zeven wijzerplaten is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Agatha Christie. Jij kunt lezen De zeven wijzerplaten op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...h elke ochtend. Vandaar dat... Het geheim van de zeven wijzerplaten is een misdaadboek geschreven door Agatha Christie ... De zeven wijzerplaten | Christie Agatha | download ... . Het boek kwam oorspronkelijk uit in het Verenigd Koninkrijk op 24 januari 1929 onder de titel The Seven Dials Mystery en werd uitgegeven door William Collins & Sons. Een eerste Nederlandstalige versie verscheen in 1931. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bracht in 1967 een tweede Nederlandstalige versie uit ... De zeven wijzerplaten. Gerry Wade, die samen met een stel jonge mensen op kasteel Chimneys logeert, verslaapt zich ... Oeuvre van Agatha Christie - Wikipedia ... ... De zeven wijzerplaten. Gerry Wade, die samen met een stel jonge mensen op kasteel Chimneys logeert, verslaapt zich elke ochtend. Vandaar dat zijn... De zeven wijzerplaten book. Read 1,012 reviews from the world's largest community for readers. Gerry Wadem die samen met een stel jonge mensen op kasteel... De zeven wijzerplaten. Gerry Wade, die samen met een stel jonge mensen op kasteel Chimneys logeert, verslaapt zich elke ochtend. Vandaar dat z...