sociologos.be

Krekel krekel

Responsive image
Een jonge eendenhoeder ondergaat een inwijdingsrite; moderne stadsjongeren worden tewerkgesteld in een ouderwets plattelandsdorp tijdens de Culturele Revolutie; een dikke man wil nog dikker worden; een zakenman belt zijn ex op oudejaarsavond. Allemaal zien ze hun dromen en verlangens botsen met de werkelijkheid. Met een breed scala aan personages schetst Bi Feiyu in Krekel krekel, niet zonder humor, de verwarring van zijn generatie, die de duizelingwekkende veranderingen van het hedendaagse China maar amper lijkt te kunnen bijhouden.
PUBLICATIE DATUM:
februari 2015
BESTANDSGROOTTE:
3,42
ISBN:
9789044534566
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Bi Feiyu
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Krekel krekel PDF

Krekel krekel is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Bi Feiyu. Jij kunt lezen Krekel krekel op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... Film uitleg van Hanneke over padel bij De Krekel ... Kweek zelf je krekels! Reptielenweetjes. - Exotus Serpenti ... .. TENNIS & PADEL SPELEN BIJ DE KREKEL, klik hier Tennis & Padel De Krekel is een zeer actieve tennisclub gevestigd tussen Veghel en Uden.De Krekel bestaat uit zo'n 800 leden waarvan 100 jeugdleden. Krekels (Gryllidae) zijn een familie van insecten die behoren tot de orde rechtvleugeligen (Orthoptera). Krekels behoren tot de subgroep langsprietigen (Ensifera). Kenmerken. In tegenstelling tot de sprinkhanen, ... Home | www.dekrekel.com ... . Kenmerken. In tegenstelling tot de sprinkhanen, gebruiken krekels nooit hun poten om geluid te produceren. Het ... Krekels maken een geluid dat complexer is dan dat van sprinkhanen. Door de diverse tonen die ze op een bepaalde manier produceren ontstaan er zelfs muziek-achtige melodieën. Sprinkhanen zijn overdag te horen terwijl krekels grotendeels 's avonds geluid maken. Sprinkhanen maken een lager en rasperiger geluid dat zeer monotoon klinkt. Krekels : promotiemateriaal voor i...