sociologos.be

Intiem Special 2104 - Affaire met de baas

Responsive image
Het Cain ImperiumOp zijn sterfbed ontvangt de genadeloze tycoon Hollister Cain een brief van een anonieme vrouw, waarin staat dat hij een onwettige dochter heeftdie hij nooit zal leren kennen. Strijdbaar als nooit tevoren is hij niet van plan zich hier zomaar bij neer te leggen. Hij draagt zijn zoons, Dalton en Griffin, op de onbekende erfgename op te sporen, met zijn imperium, Cain Enterprises, als beloning.Deel 2Wat? Griffin Cain kan zijn oren niet geloven. Geeft zijn broer, Dalton, zijn functie als directeur van Cain Enterprises op en draagt hij het stokje over aan hém? Maar iedereen weet toch dat hij die ambitie helemaal niet heeft? Gelukkig kan hij rekenen op de kennis en ervaring van Sydney, Daltons secretaresse. Zij is volledig bekend met de ins and outs van het bedrijf - en toevallig ook met zijn prestaties erbuiten, aangezien ze al een paar maanden een geheime affaire hebben.Sydney is met stomheid geslagen. Griffin mag dan ontzettend aantrekkelijk zijn en bijzonder fijn gezelschap tussen de lakens, voor de functie van directeur van een miljardenbedrijf is hij niet bepaald in de wieg gelegd. Toch is ze wel bereid hem te helpen, mits het afgelopen is met hun verhouding. Want slapen met de baas, dat kan echt niet!
PUBLICATIE DATUM:
2014-10-10
BESTANDSGROOTTE:
10,6
ISBN:
9789402501629
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Emily McKay
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Intiem Special 2104 - Affaire met de baas PDF

Intiem Special 2104 - Affaire met de baas is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Emily McKay. Jij kunt lezen Intiem Special 2104 - Affaire met de baas op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...104 - Affaire met de baas (eBook) Emily McKay is een geweldige auteur ... Download PDF Het slimme onbewuste - DE BIBLIOTHEEK ... . Download en lees het boek Intiem Special 2104 - Affaire met de baas op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Intiem Special 2104 - Affaire met de baas in PDF, ePUB, MOBI. Affaire met de baas. door Emily McKay. Intiem Special (Book 2104) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. In ... Affaire met de baas eBook door Emily McKay - 9789402501629 ... ... . We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Intiem 339A - Bod op haar baas. Bloemist Faith Crawford heeft een briljant plan: tijdens de vrijgezellenveiling het winnende bod doen op een date met... Intiem Special 2104 - Affaire met de baas Ebook Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Intiem - Deel 2 van het tweeluik Het Cain Imperium Nederlandstalig Lees „Affaire met de baas Het Cain-imperium" door Emily McKay verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het Cain Imperium Op zijn sterfbed ontvangt de genadeloze tycoon Hollister Cain een brief van een anonieme vrouw, waarin... Intiem Special 2104 - Affaire met de baas. 3,49. Verkoop door bol.com Ebook Maureen Child; Verleidelijke list - Intiem 2147. 3,49. Verkoop door bol.com Ebook Kathie DeNosky; Nachten op zijn ranch - Intiem 2159. 3,49. Verkoop door bol.com Ebook Yvonne Lindsay; Onverbloemde passie - Intiem 2155. 3,49. 34%: Emily McKay: Intiem Special 2104 - Affaire met de baas, Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Intiem - Deel 2 van het tweeluik Het Cain Imperium (ISBN: 9789402501629) 2014, in het Nederlands, Uitgever: Harlequin Holland, ook als e-book. Alleen deze editie weergeven… Wij tonen u alle aanbiedingen uit al deze boeken: Affaire met de baas (I...