sociologos.be

De groene scarabee

Responsive image
De groene scarabee is een meeslepende historische thriller van meesterauteur Philipp Vandenberg, over het raadsel van de wedergeboorte.Het geheim van Aboe SimbelAboe Simbel: een magisch woord en de grootste prestatie van de archeologie uit de geschiedenis. Om de tempel van Ramses II te behoeden voor ondergang in het enorme Aswan-stuwmeer, moest de hele tempel afgebroken en op een andere plaats opnieuw opgebouwd worden.Daarbij stuitten de ingenieurs op een onheil dat sinds duizenden jaren onder de aarde sluimerde. Want de vloek van de farao op een groene scarabee werkt tot op de dag van vandaag.
PUBLICATIE DATUM:
2012-07-05
BESTANDSGROOTTE:
9,43
ISBN:
9789045200224
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Philipp Vandenberg
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De groene scarabee PDF

De groene scarabee is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Philipp Vandenberg. Jij kunt lezen De groene scarabee op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...e... Pim pandoer en de groene scarabee. Pim pandoer en de groene scarabee ... Turquoise groene scarabee - Egyptische webwinkel ... . Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Neem contact op met De Groene Scarabee. Adres: Ruysdaelkade 63-1 1072 AK Amsterdam E-mail: [email protected] Telefoon: 0610459540. De groene scarabee is een meeslepende historische thriller van meestera ... De groene scarabee eBook door Philipp Vandenberg ... ... . De groene scarabee is een meeslepende historische thriller van meesterauteur Philipp Vandenberg, over het raadsel van de wedergeboorte. Het geheim van Aboe Simbel Aboe Simbel: een magisch woord en de grootste prestatie van de archeologie uit de geschiedenis. De groene scarabee is een meeslepende historische thriller van meesterauteur Philipp Vandenberg, over het raadsel van de wedergeboorte. Aboe Simbel: een magisch woord en de grootste prestatie van de archeologie uit de geschiedenis. De groene scarabee. Aboe Simbel: een magisch woord en de grootste prestatie van de archeologie uit de geschiedenis. Om de tempel van Ramses II te behoeden voor de ondergang in het enorme Aswan-stuwmeer, moest de hele tempel afgebroken en op een andere plaats opnieuw opgebouwd worden. Daarbij stuitten de ingenieurs op een onheil dat sinds duizenden jaren onder de aarde sluimerde. Het e-book De g...