sociologos.be

Romantiek in Venetië - Bouquet Romance 364B

Responsive image
Was het de gondeltocht die ze samen maakten over Canal Grande, het carnavalsbal waar ze wang aan wang dansten, of gewoon de betovering van Venetië? Sally Franklin weet niet meer precies waarom ze 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek van Damiano Ferrone. Hij stelde immers een verstandshuwelijk voor, terwijl zij niets liever wil dan de échte vrouw zijn van de raadelachtige maar fascinerende Italiaan. En dus zet ze alles op alles om zijn hart te winnen. Niet wetend dat ze daarmee een enorm risico neemt...Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.
PUBLICATIE DATUM:
2015-05-26
BESTANDSGROOTTE:
5,32
ISBN:
9789402512700
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Lucy Gordon
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Romantiek in Venetië - Bouquet Romance 364B PDF

Romantiek in Venetië - Bouquet Romance 364B is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Lucy Gordon. Jij kunt lezen Romantiek in Venetië - Bouquet Romance 364B op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ine Marie van Chantaine - geniet volop op het gemaskerde bal waarvoor ze is uitgenodigd ... Vind harlequin romans in Boeken op Marktplaats ... . Voor één keer schuift ze haar koninklijke plichten opzij en zweeft weg in de armen van haar danspartner, Zach Logan. Eigenlijk had het daarbij moeten blijven, maar de avond eindigt tussen de lakens van de knappe rancher. Als ze na een tijdje ontdekt dat ze ... Voor drie sexy mediterrane mannen is kerst niet zozeer een feest van verzoening als wel van verleiding. Zo zet Rocco, in het verhaal van Lynne Graham, de mooie Amber het liefst meteen onder ... Romantiek in Venetië - Bouquet Romance 364B Boek PDF Online ... . Zo zet Rocco, in het verhaal van Lynne Graham, de mooie Amber het liefst meteen onder een takje mistletoe wanneer hij haar na lange tijd weer ziet, in de hoop dat ze opnieuw voor hem valt. Penny Jordan schetst wat er gebeurt als Christian besluit de argeloze Meg een wel heel bijzonder ... Kies je voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heb je in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 4117 t/m 4124) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks! 4117 EEN KONINGIN VOOR DE SJEIK - Lynne Graham (3 zusjes, 3 miljardairs) Zoe zocht het avontuur toen ze naar Maraban vertrok, maar het was niet de bedoeling dat ze ... Drama / Romantiek film geregisseerd door Lawrence Gordon Clark. Met Cheryl Ladd, ... Romance on the Orient Express (1985) mijn stem. 2,90 (5) 5 stemmen ... Hij begint heel mooi met vertrek uit Venetië en met de Oriënt Express. FANTASIE IN VENETIIE - K. Cantrell nr.2153. Liefde aan het Canal Grande! Carnaval in Venetië… De perfecte gelegenheid voor Texaanse zakenman Matthew Wheeler om anoniem onder te duiken in het feestgedruis en even niet na te hoeven denken over het verleden. 20 mei 2013 - Romantische plaatsen, prachtige steden... #harlequin #romantiek #stad. Bekijk meer ideeën over Bestemmingen, Stad en Romantiek. Bekijk alle titels in de serie Bouquet Favorieten. Bouquet Special. Populaire titels binnen deze serie: Nachten in Havana. ... Oostzee Romance. Bekijk titel. Pinguïns & Passie. Bekijk titel. ... Sara 14 Romantiek in Venetie. Bekijk titel. Kiezen voor geluk. Bekijk titel. Schokkend nieuws. Bekijk titel. Met deze bundel heeft u in één keer alle acht Bouquet-romans (nummers 3457 t/m 3464) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) ADEMBENEMENDE SJEIK van ANNIE WEST (Oosterse nachten) - Als sjeik Arik Rosalie op het strand aanspreekt, flirt ze niet met hem, zoals hij van vrouwen gewend is, maar bewaart ze zorgvuldig afstand. 490 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met harlequin romans! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats...