sociologos.be

Diner voor twee

Responsive image
Het lijkt te mooi om waar te zijn... Journaliste Hannah O'Reilly droomt van een interview met Jack Brattle, een zeer teruggetrokken levende miljonair. Als ze bij toeval achter het adres komt, rijdt ze meteen naar zijn imposante landhuis, waar hij haar verrassend gastvrij ontvangt. Het diner waarvoor hij haar uitnodigt, wordt zelfs gevolgd door een verrukkelijk toetje - in zijn luxueuze slaapkamer! Hij is duidelijk helemaal weg van haar. Gelukkig maar, want zij was al vanaf de eerste blik verliefd op hem. Maar dan ontdekt ze dat hij niet is wie hij beweert te zijn... Dit verhaal is ook verkrijgbaar in 2-in-1 bundel.
PUBLICATIE DATUM:
januari 2012
BESTANDSGROOTTE:
11,66
ISBN:
9789461706867
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Isabel Sharpe
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Diner voor twee PDF

Diner voor twee is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Isabel Sharpe. Jij kunt lezen Diner voor twee op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... februari lustig op los. Diner voor twee zaterdag 8 februari 2020 om 19:55 Ivy heeft haar eerste nacht op de vampierenschool ... Gezellig samen uit eten | Cadeaukaart.nl ... . Op zoek naar het boek over Dracula's geschiedenis ontmoet Alisa de jongen Nicu weer, maar ze zijn niet alleen, Lars houdt ze in de gaten. Alle afleveringen Kijk verder. Wie geef jij een romantisch diner voor twee of neem jij mee op een diner? Met de Romantisch Dineren-Wonderbox kan je dineren in NL en BE. Bestel snel! Een diner voor twee leent zich uitstekend voor een romantische Valentijnsavond, verjaardag of jubileum. Daarn ... Voor een leuke cadeaubon of origineel cadeau! - GiftForYou ... . Bestel snel! Een diner voor twee leent zich uitstekend voor een romantische Valentijnsavond, verjaardag of jubileum. Daarnaast wordt het diner vaak ingezet als opstap naar een huwelijksaanzoek, waar we natuurlijk graag aan meewerken. Maar gewoon lekker thuis samen eten hoeft natuurlijk geen specifieke reden te hebben. Diner voor twee cadeau geven? Kies dan 'Gezellig samen uit eten' van Nr1Cadeau. Al vanaf €10! Bestel direct....