sociologos.be

De gouden speld 2 - Ruben en Claudia

Responsive image
Het is het jaar 70 na Christus. De Joodse Ruben heeft als enige van zijn familie de verwoesting van Jeruzalem overleefd en wordt als krijgsgevangene meegevoerd naar Rome. Daar wordt hij als slaaf verkocht aan de verwende Felix, die hem inschakelt voor duistere handeltjes. Ruben doet zijn uiterste best om twee grote geheimen voor Felix verborgen te houden: zijn geloof in Jezus de Messias en de inhoud van het leren zakje dat hij om zijn hals draagt.Felix' zusje Claudia lijkt haar eigen leven te leiden. Door haar afkomst lijkt ze mijlenver van Ruben af te staan, maar is dat wel zo? En wie is toch die roodharige jongeman die regelmatig langskomt in de villa?Dit is het tweede deel van De gouden speld, een spannende jeugdserie over de geschiedenis van het christelijk geloof. Eerder verscheen David en Mirjam.
PUBLICATIE DATUM:
september 2014
BESTANDSGROOTTE:
9,82
ISBN:
9789055604951
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Martine Jonker
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De gouden speld 2 - Ruben en Claudia PDF

De gouden speld 2 - Ruben en Claudia is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Martine Jonker. Jij kunt lezen De gouden speld 2 - Ruben en Claudia op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... en Claudia, die leven bij de eerste christenen in Rome, met de speld te maken krijgen ... De gouden speld trilogie - Martine Jonker - 9789055605460 ... . Nu, in het derde deel, gaat het verhaal over Marcus en Susanna en de christenvervolgingen in Lyon in 155 na ... De Gouden Speld reist telkens mee en maakt alles mee. Drie momenten in de geschiedenis van het christelijk geloof, drie spannende verhalen over David & Mirjam(dl.1) - Ruben & Claudia (dl.2) en Marcus & Susanna (dl. 3). 'De gouden speld staat symbool voor ons geloof, dat een kostbare schat is' (blz. ... De gouden spelt 2 - Ruben en Claudia - Jonker, Martine ... ... . 3). 'De gouden speld staat symbool voor ons geloof, dat een kostbare schat is' (blz. 333). De gouden spelt 2 - Ruben en Claudia; Jonker, Martine; EAN 9789055604951; CBC; Vuurbaak, Uitgeverij De Boekenhuis Rijssen en Uitgeverij Wieger Smeijers De gouden speld 2 - Ruben en Claudia Martine Jonker. De gouden speld 2 - ruben en claudia martine jonker. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Bieden 16 feb. '20. Maarn 16 feb. '20. Daniel Maarn. 1 Pagina 1 van 1. Bewaar zoekopdracht. Hallo! Welkom bij Marktplaats. Log hier in, of maak een nieuw account, zodat je: - De Gouden Speld deel 2: Ruben en Claudia - De Gouden Speld deel 3: Marcus en Susanna. Klik hier om het boek te bestellen Klik hier om het e-book te bestellen o. Drie momenten in de geschiedenis van het christelijk geloof, drie spannende verhalen. De Gouden Speld - deel 2 (Ruben en Claudia) - Recensie ChristelijkeKinderboeken.nl - Interview CIP. De Gouden Speld - deel 1 (David en Mir...