sociologos.be

WERKBOEK UIT BURNOUT EN SPANNINGEN

Responsive image
Dit opbouwende werkboek (epub) wijst op praktische wijze de beste weg naar herstel van burnout en genezing van spanningen! Onder andere: kenmerken van burnout en spanningen – oorzaken – herstelproces –voorkomen fabels – partner van iemand met burnout en spanningen – duidelijk – eerlijk – zo KORT en duidelijk mogelijk.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2004
BESTANDSGROOTTE:
5,42
ISBN:
1230003316221
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Sieberen Voordewind
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

WERKBOEK UIT BURNOUT EN SPANNINGEN PDF

WERKBOEK UIT BURNOUT EN SPANNINGEN is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Sieberen Voordewind. Jij kunt lezen WERKBOEK UIT BURNOUT EN SPANNINGEN op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...otherapeut, coach en auteur van verschillende boeken over stress, burn-out en geluk ... PDF Anti Burn-out Challenge Werkboek So ... . 'Uit je burn-out is mijn favoriete boek bij burn-out-begeleiding. Ik raad mijn cliënten dit boek aan, omdat je het niet helemaal hoeft te lezen, maar zelf Uit je burnout (Paperback). Volgens CBS en TNO kampt 1 op de 7 werknemers met burn-outklachten, deze beroepsziekte is dus een relatief veelvoorkomend... CARIEN KARSTEN. Werkboek. Uit je burn-out EEN 30 DAGEN PROGRAMMA. Kosmos Uitgevers, Utrecht / Ant ... Gratis werkboek deel 1 voor een burn-out | Stichting ... ... . Werkboek. Uit je burn-out EEN 30 DAGEN PROGRAMMA. Kosmos Uitgevers, Utrecht / Antwerpen. Uit je burnout_3eproef.indd 3. 07-09-17 14:04 Op zoek naar artikelen van Sieberen Voordewind? Artikelen van Sieberen Voordewind koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Gratis verzonden Jou uit je burn-out helpen en zorgen dat ook jij volledig hersteld. (en niet alleen maar weer aan het werk gaat…) Dit is wat je kunt verwachten: Herstellen van een burn-out begint met begrijpen wat je is overkomen. ... Het maken van alle oefeningen uit het werkboek zal je verder helpen om te herstellen. Uit je burn-out werkboek bevat handige vragenlijsten en eenvoudige opdrachten om in dertig dagen vat te krijgen op een burn-out. Je kunt ermee in je eigen tempo aan de slag. Aan de hand van je notities kun je je vooruitgang monitoren. Zoals je nu weet bestaat stress uit een lichamelijke en een geestelijke reactie op situaties die je meemaakt en die spanning bij je oproepen. Deze training houdt zich bezig met het leren omgaan met die spanningen. Dit kan op verschillende manieren. Enerzijds kun je leren je lichaam te trainen, zodanig dat Het behandelprotocol Burn-out is een geïntegreerd behandelpakket voor de behandeling van (ernstige) burnout. Deze editie is volledig herzien en geactualiseerd: het accent op cognitieve therapie is sterker en van enkele modules is de inhoud meer tot de kern teruggebracht.De behandeling bestaat uit een aantal vaste onderdelen en keuzemodules. De centrale onderdelen zijn: klachtenreductie ... Dit werkboek geeft houvast en sluit aan bij het succesvolle Uit je burn-out, dat al duizenden mensen heeft geholpen om binnen een maand stap...