sociologos.be

BV in balans Basiskennis statistiek

Responsive image
Bv in balans basiskennis statistiek. Financiële beroepen vragen om een gedegen voorbereiding. Het lesmateriaal van de methode BV in Balans biedt een solide basis voor het beroepsgerichte deel van de financieel-administratieve opleidingen op mbo-niveau.BV in Balans in het kort- Voor alle financieel-administratieve opleidingen op mbo-niveau 3 en 4.- Leerwerkpakketten met én zonder licentie voor het online materiaal.- Leerwerkboeken, boeken digitaal, online boekhouden en loonadministratie.- Alle leereenheden zijn gekoppeld aan kerntaken en werkprocessen.- Ingedeeld volgens de SPL-toetsindeling of conform de @work-methode.- Uitgebreide docentenondersteuning met o.a. uitwerkingen en proeftoetsen.
PUBLICATIE DATUM:
november 2000
BESTANDSGROOTTE:
12,68
ISBN:
9789042518445
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
G.W.M. van Heeswijk
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

BV in balans Basiskennis statistiek PDF

BV in balans Basiskennis statistiek is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs G.W.M. van Heeswijk. Jij kunt lezen BV in balans Basiskennis statistiek op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...is voor het beroepsgerichte deel van de financieel-administratieve opleidingen op mbo-niveau ... Balans (boekhouden) - Wikipedia ... . Bestel: Bv in balans basiskennis statistiek Bestel Bv in balans basiskennis statistiek met ISBN/EAN 9789042518445 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Bv in balans basiskennis statistiek. Financiële beroepen vragen om een gedegen voorbereiding. Het lesmateriaal van de methode ... BV in Balans | Economie | mbo | ThiemeMeulenhoff ... . Financiële beroepen vragen om een gedegen voorbereiding. Het lesmateriaal van de methode BV in Balans biedt een solide basis voor het beroepsgerichte deel van de financieel-administratieve opleidingen op mbo-niveau. Vergelijken - in balans Basiskennis statistiek (ThiemeMeulenhoff bv) (2015) ISBN: 9789042518445 - Bv in balans basiskennis statistiek. Financiële beroepen vragen om een gedegen voorbereiding. Het lesmateriaal van de methode BV in Balans biedt een… BV in balans Basiskennis statistiek druk 2 9789042518445. 3 3 x gezien 0 0 x bewaard sinds 07 nov. '18, 17:26. Bewaar ... BV in Balans biedt theorieboeken, werkboeken en online oefeningen voor financieel-administratieve opleidingen op mbo...