sociologos.be

Speltherapie voor verward Nederland

Responsive image
Nederlanders weten niet meer wie ze zijn, laat staan wie ze willen worden. Ze verkeren al geruime tijd in een identiteitscrisis. Modernisering en globalisering zorgden voor nieuwe vormen van diversiteit. De toegenomen individuele vrijheid veroorzaakte uitbundige variatie. Daarnaast kwamen nieuwe Nederlanders binnen, met een eigen identiteit. De nieuwkomers willen meedoen, maar voelen zich afgewezen. De eigenheimers willen zichzelf blijven, maar voelen zich bedreigd. Wat blijft er bij zoveel diversiteit over van de nationale identiteit? Ieder voor zich, en niet meer God en Oranje voor ons allen? Of zijn André Hazes, André van Duin, André Kuipers en André Rieu nu onze nationale helden? Antropoloog André Droogers laat in 'Speltherapie voor verward Nederland' zien dat iedereen die de eigen werkelijkheid probeert te begrijpen, speelt met betekenissen. Wie keuzes maakt, schept zowel diversiteit als verbondenheid. Alle identiteit, ook de nationale, is het resultaat van een spel met mogelijkheden.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2018
BESTANDSGROOTTE:
4,30
ISBN:
9789048544332
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Andre Droogers
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Speltherapie voor verward Nederland PDF

Speltherapie voor verward Nederland is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Andre Droogers. Jij kunt lezen Speltherapie voor verward Nederland op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... met nationaliteit en diversiteit. André Droogers ... Verward in Nederland: spraakmakend boek van lector Bauke ... ... . Nederlanders weten niet meer wie ze zijn, laat staan wie ze willen worden. Ze verkeren al geruime tijd in een identiteitscrisis. Modernisering ... Speltherapie voor verward Nederland: Omgaan met nationaliteit en diversiteit | Droogers, André | ISBN: 9789463723213 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Speltherapie voor verward Nederland (boek) Kieswijzer levensbeschouwing (boek) Bekijk alles. Speltherapie voor verward Nederland André Drooge ... Welkom bij de NVVS ... . Speltherapie voor verward Nederland André Droogers • ebook • epub. Samenvatting . Nederlanders weten niet meer wie ze zijn, laat staan wie ze willen worden. Ze verkeren al geruime tijd in een identiteitscrisis. Modernisering en globalisering zorgden voor nieuwe vormen van diversiteit. De toegenomen individuele vrijheid veroorzaakte uit Speltherapie voor verward Nederland, André Droogers - Ebook - 9789048544332 | AKO boeken Speltherapie voor verward Nederland "Nederlanders weten niet meer wie ze zijn, laat staan wie ze willen worden" Nieuw essay 'Speltherapie voor verward Nederland' van André Droogers nu te koop bij AUP. Recensie van 'Speltherapie voor verward Nederland' Recensie van het boek 'Speltherapie voor verward Nederland' van André Droogers. 25 oktober 2018 'Speltherapie voor verward Nederland' is mijn zevende boek over spel sinds ik met pensioen ben. De titel zegt het al: ik denk dat spel een soort therapie aanreikt. Spel zorgt voor een dubbel perspectief. Dat kennen we van sport en gezelschapsspel. Ieder voor zich, en niet meer God en Oranje voor ons allen? Of zijn André Hazes, André van Duin, André Kuipers en André Rieu nu onze nationale helden? Antropoloog André Droogers laat in 'Speltherapie voor verward Nederland' zien dat iedereen die de eigen werkelijkheid probeert te begrijpen, speelt met betekenissen. Het spraakmakende boek 'Verward in Nederland - Hoe we omgaan met mensen met een psychische stoornis' van HAN-lector Bauke Koekkoek geeft antwoord op actuele en lastige vragen over stoornissen, zorg en de samenleving. Het zet aan tot nadenken en schetst een perspectief voor een betere geestelijke gezondheidszorg voor meer mensen....