sociologos.be

De Meest Gestelde Vragen Aan De Kinderarts

Responsive image
DE MEEST GESTELDE VRAGEN AAN DE KINDERARTS is bedoeld als vraagbaak voor ouders over vrijwel alles op medisch gebied en wat betreft de ontwikkeling van kinderen van belang is. Het boek is ingedeeld in twee delen. In het eerste deel wordt vooral aandacht geschonken aan onderwerpen die te maken hebben met de gezondheid, beginnend met de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Ook wordt hier aandacht geschonken aan het ontwikkelingsverloop van baby's en peuters. In het tweede deel komen allerlei problemen aan bod zoals veelvoorkomende huidafwijkingen bij baby's, onderzoek op het consultatiebureau, vaccinaties, kinderziekten, allergieën en infecties. In elk hoofdstuk zijn aparte kaders opgenomen waarin iets dieper wordt ingegaan op een van de onderwerpen. Foto's in kleur vormen een duidelijke illustratie van de tekst. DE MEEST GESTELDE VRAGEN AAN DE KINDERARTS is een hulp voor alle ouders en opvoeders bij de begeleiding van hun kind van baby tot adolescent.
PUBLICATIE DATUM:
augustus 1999
BESTANDSGROOTTE:
8,69
ISBN:
9789051218145
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Herman van Tinteren
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De Meest Gestelde Vragen Aan De Kinderarts PDF

De Meest Gestelde Vragen Aan De Kinderarts is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Herman van Tinteren. Jij kunt lezen De Meest Gestelde Vragen Aan De Kinderarts op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... alles op medisch gebied en wat betreft de ontwikkeling van kinderen van belang is ... Veel gestelde vragen - NHG ... . Het boek is ingedeeld in twee delen. DE MEEST GESTELDE VRAGEN AAN DE KINDERARTS is bedoeld als vraagbaak voor ouders over vrijwel alles op medisch gebied en wat betreft de ontwikkeling van kinderen van belang is. Het boek is ingedeeld in twee delen. Vorige week vroegen we op ons reactieplatform NUjij naar vragen over de heropening van de basisscholen op 11 mei. De meest gestelde en belangrijkste vragen hebben we voor je verzameld en met hul ... bol.com | De Meest Gestelde Vragen Aan De Kinderarts ... ... . De meest gestelde en belangrijkste vragen hebben we voor je verzameld en met hulp ... De Meest Gestelde Vragen Aan De Kinderarts (Onbekende bindwijze). DE MEEST GESTELDE VRAGEN AAN DE KINDERARTS is bedoeld als vraagbaak voor ouders over... De meest gestelde vragen aan de kinderarts MDL: "Een Kleurrijk Palet aan MDL-ziektebeelden" Organisatie: M.A. Benninga A. Kinderman...