sociologos.be

Voor Dummies - De kleine Facebookmarketing voor Dummies

Responsive image
Steeds meer bedrijven ontdekken de waarde van Facebook. Omdat je kunt targeten op basis van specifieke interesses of online gedrag, kun je er bijzonder gericht adverteren. Veel bedrijven weten te weinig van de mogelijkheden om goede resultaten te behalen. Dit boekje legt je van A tot Z uit hoe je een marketingcampagne op Facebook voorbereidt, inboekt, monitort en optimaliseert. Marvin Bos is social media consultant bij een mediabureau. Hij werkt aan een toenemend portfolio van de meest diverse bedrijven en organisaties.
PUBLICATIE DATUM:
juni 2018
BESTANDSGROOTTE:
8,42
ISBN:
9789045355740
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Marvin Bos
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Voor Dummies - De kleine Facebookmarketing voor Dummies PDF

Voor Dummies - De kleine Facebookmarketing voor Dummies is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Marvin Bos. Jij kunt lezen Voor Dummies - De kleine Facebookmarketing voor Dummies op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ds meer bedrijven ontdekken de waarde van Facebook ... Facebookmarketing voor Dummies - Stephanie Diamond, John ... ... . Omdat je kunt targeten op basis van specifieke interesses of online gedrag, kun je er extreem gericht adverteren. Voor Dummies - De kleine Facebookmarketing voor Dummies. Steeds meer bedrijven ontdekken de waarde van Facebook. Omdat je kunt targeten op basis van... De kleine Facebookmarketing voor Dummies legt je van A tot Z uit hoe je een marketingcampagne op Facebook voorbereidt, inboekt, monitort en optimaliseert. Je leest alles over de Business Manager, de Powe ... Bureau ISBN - De kleine Facebookmarketing voor Dummies ... . Je leest alles over de Business Manager, de Power Editor, pagina-insights en de targetingmogelijkheden op Facebook. Geschreven bij Voor Dummies - De kleine LinkedIn voor dummies, 2e editie. Aardige basis voor een Dummie! begrijpelijke teksten, maar toch verschijnen er nog regelmatig vraagtekens voor mij. Klaarblijkelijk ben op meer vlakken nog een Dummie. Desalniettemin heeft het boekje me aardig op we...