sociologos.be

Hoop en illusie

Responsive image
Claudette is een vrouw met een enorme kinderwens. Wanneer zij de hoop op een relatie allang heeft opgegeven, ontmoet zij Gerard. Een sympathieke en aantrekkelijke man. Hij wil haar graag een kind geven, zonder verplichtingen.Zij vraagt zich af waar de adder onder het gras zit. Waarom wil hij haar zo graag helpen?Toch belt zij hem op en spreekt met hem af. Langzaam aan ontstaat er een seksrelatie. Zij spreken af de relatie te verbreken op het moment dat Claudette zwanger is.Toch staat hij jaren later weer voor haar neus met een voorstel waar ze niet omheen kan. Heeft hij dit plan van tevoren beraamd? Is zij echt zo dom geweest? Maar de belangrijkste vraag is: hoe komt ze van hem af?
PUBLICATIE DATUM:
november 2018
BESTANDSGROOTTE:
9,82
ISBN:
9789402100556
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Diana van Bezouwen
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Hoop en illusie PDF

Hoop en illusie is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Diana van Bezouwen. Jij kunt lezen Hoop en illusie op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...:00 Hoop en illusie. Auteur: Diana van Bezouwen Jaar: 2013 Uitgever: Brave new books Blz: 185 ... Sprookje van verloren illusie, bittere wijsheid en ... ... . Korte omschrijving: Claudette is een vrouw met een enorme kinderwens. Wanneer zij de hoop op een relatie allang heeft opgegeven, ontmoet zij Gerard. Een sympathieke en aantrekkelijke man. Hij wil haar graag een kind geven, zonder verplichtingen. Past Reality Integration (PRI) is een vorm van psychotherapie, in 2000 ontwikkeld door drs. Ingeborg Bosch.Zij studeerde psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en werd geïnspi ... De boeken van Diana van Bezouwen op volgorde ... ... . Ingeborg Bosch.Zij studeerde psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en werd geïnspireerd door het gedachtegoed van psychoanalyticus Alice Miller en Jean Jenson, alsmede door oosterse denkwijzen.Over de effectiviteit van de therapie bestaat weinig tot geen wetenschappelijk bewijs. De hele symboliek rond de ontmoeting tussen Kim en Moon kan over enkele weken al een pure illusie blijken te zijn. Dat verklaart ook waarom zo argwanend naar de top werd gekeken. In ieder geval is er tijd en ruimte gekocht voor meer diplomatiek overleg tussen de betrokken partijen, want in dit dossier zullen ook China, Rusland en Japan hun zegje willen doen. Vergelijken - Hoop en illusie (e-Book) (Diana van Bezouwen) ISBN: 9789402100556 - Claudette is een vrouw met een enorme kinderwens. Wanneer zij de hoop op een relatie allang heeft opgegeven, ontmoet zij Gerard. Een sympathieke en aantrekkelijke man.… Hoop en illusie. [Diana van Bezouwen] -- Net als een jonge moeder denkt dat ze niets meer hoeft te vrezen van de man voor wie ze al jaren op de vlucht is, krijgt ze een angstaanjagend telefoontje. Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for ... Hoop en illusie. Claudette is een vrouw met een kinderwens. Wanneer zij de hoop op een relatie allang heeft opgegeven, ontmoet zij in een cafe een man met de naam Gerard. Hij wil haar wens in vervulling brengen, voor niets. Zonder verplichtingen. Is dit wel verstandig? Zelfs deze ontgoochelde nieuwjaarsochtend heeft daarom recht op de allerbeste wensen van voorspoed, geluk en hoop. Op de dwaasheid daarvan - en het besef dat dwaz...