sociologos.be

Bouquet 3352 - Verleiding in zijde

Responsive image
Machtige rivalen 2: Alles is geoorloofd in liefde en... zaken. Tycoon Kiryl Androvonov en miljardair Vasilii Demodov zijn aartsrivalen. En nu slepen ze twee beeldschone vrouwen mee in hun strijd om de beste zakendeal... Vasilii heeft helaas geen keus: om een belangrijke deal te kunnen sluiten móét hij Laura Westcotte wel aanstellen als zijn assistente. Goed, de mooie Laura is ook de ideale kandidaat voor de baan, maar ze heeft niet bepaald een smetteloze reputatie. Alleen... als ze echt is zoals wordt beweerd, waarom voelt hij zich dan zo tot haar aangetrokken?Dit boek is ook verkrijgbaar in een 8-in-1 Bouquet eBundel.
PUBLICATIE DATUM:
2014-10-10
BESTANDSGROOTTE:
9,4
ISBN:
9789461993113
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Penny Jordan
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Bouquet 3352 - Verleiding in zijde PDF

Bouquet 3352 - Verleiding in zijde is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Penny Jordan. Jij kunt lezen Bouquet 3352 - Verleiding in zijde op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...htige rivalen) Laura is de beste kandidate, dus neemt Vasilii haar aan als zijn assistente, ondanks haar slechte reputatie ... PDF Boek Feest In Duckstad - DE BIBLIOTHEEK ... . Bestel Verleiding in zijde van Penny Jordan. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bouquet 3352 - Verleiding in zijde; de Wondersloffen van Sjakie deel 17 kopzorgen; De ogen van de vijand; De Smaak Van Texel; Oorlogskinderen; Het Huis Met De Geesten; Dagboek van heer olivier; Tegels; Maria Austria, fotografe; Met pa en ma op vakantie; Theorie examen Rijbewijs AMExamentraining bromfiets; Staat en recht - Het nationale ... Bouquet 3352 - Verleiding in zijde Oma heeft me gestuurd om te zeggen dat het haar spijt Meer avonturen van Heksje Hek ... Penny Jordan - ChasingDreams ... ... Bouquet 3352 - Verleiding in zijde Oma heeft me gestuurd om te zeggen dat het haar spijt Meer avonturen van Heksje Heks / 6-7 jaar / deel lezen groep 3 avi-M3 en Avi-E3...