sociologos.be

Van papa naar prins - Intiem 322A

Responsive image
Prinses Anne, bijnaam de Feeks, heeft geen illusies over de liefde. Koel en ongenaakbaar, dat is haar imago. Dan vraagt ze in een baldadige bui de knappe Sam om met haar te dansen. De dans leidt tot een opwindende nacht, die niet zonder gevolgen blijft. Met het risico zijn carrière te verspelen, vraagt Sam de zwangere prinses om met hem te trouwen. Maar is de aantrekkingskracht tussen hen genoeg om het huwelijk te doen slagen?Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.
PUBLICATIE DATUM:
2015-03-03
BESTANDSGROOTTE:
9,34
ISBN:
9789402510935
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Michelle Celmer
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Van papa naar prins - Intiem 322A PDF

Van papa naar prins - Intiem 322A is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Michelle Celmer. Jij kunt lezen Van papa naar prins - Intiem 322A op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...van Trinny en Susannah om een make-over binnen handbereik van alle vrouwen te brengen ... Wilfried Martens , De memoires · dbnl ... . Alles wat je daarvoor nodig hebt is één dag, en het vertrouwen dat dingen beter kúnnen en zúllen worden. Want alleen kleding veranderen is niet voldoende: fysieke en mentale blokkades weerhouden veel vrouwen ervan om er op hun best uit te ... Als publiciteitstunt voor de bank waarvan zij de eigenaar is, besluit Kirsten hem mee terug te nemen naar Australië.In Australië aangekomen doet Moses drie voorspellingen: hij zal er sterven, de sche ... Van papa naar prins ; Date voor een week (e-boek ... ... .In Australië aangekomen doet Moses drie voorspellingen: hij zal er sterven, de schepen die deelnemen aan de zeilrace van Sydney naar Hobart zullen vergaan, en Petra en haar verloofde zullen uit elkaar gaan. Doggen, Geen tijd te verliezen 4 - 8 jaar is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Doggen, Geen tijd te verliezen 4 - 8 jaar PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Doggen, Geen tijd te verliezen 4 - 8 jaar Van papa naar prins ; Date voor een week (e-boek) door Michelle Celmer; Kate Carlisle, EAN 9789402510928. Het lijkt erop dat prins Andrew zich over tweeënhalve week niet zal verstoppen als de Britse koninklijke familie kerstmis viert op het landgoed Sandringham. Net als andere jaren zal hij, volgens… Prinses Anne, bijnaam de Feeks, heeft geen illusies over de liefde. Koel en ongenaakbaar, dat is haar imago. Dan vraagt ze in een baldadige bui de knappe Sam om met haar te dansen. De dans leidt tot een opwindende nacht, die niet zonder gevolgen blijft. M Van papa naar prins Michelle Celmer • ebook • epub. Samenvatting . Prinses Anne, bijnaam de Feeks, heeft geen illusies over de liefde. Koel en ongenaakbaar, dat is haar imago. Dan vraagt ze in een baldadige bui de knappe Sam om m...