sociologos.be

Knallende kurken

Responsive image
Als om middernacht iedereen uit zijn dak gaat... Claire Daniels zit op oudejaarsavond alleen aan de bar van Club Decadent. Haar carrière gaat als een speer, haar liefdesleven als een slak met reuma. Dan wordt ze om middernacht onverwacht gekust door Ty Coleman, de eigenaar van deze hippe tent. Omgang met deze losbandige playboy zal haar reputatie als betrouwbaar advocate geen goed doen, maar als op de kus een spectaculaire nacht volgt, bedenkt Claire: goede voornemens moet je zo snel mogelijk vergeten! Dit verhaal is ook verkrijgbaar in 2-in-1 bundel.
PUBLICATIE DATUM:
februari 2012
BESTANDSGROOTTE:
8,69
ISBN:
9789461707567
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
J. Kenner
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Knallende kurken PDF

Knallende kurken is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs J. Kenner. Jij kunt lezen Knallende kurken op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...appen uit het flesje, want dit is afgesloten met een kurk ... Kurken en kroonkurken kopen? Van wijnkurken tot plastieke ... ... . Er ontstaat steeds meer gas, dat steeds harder tegen de kurk aandrukt. Als de druk in het flesje heel hoog wordt, schiet de kurk er ineens van af. Knallende kurken. Home / ontdekchemie / proefjes / Knallende kurken. Wat gebeurt er? Als zuiveringszout (natriumbicarbonaat) in aanraking komt met een zuur (dat is hier het citroensap) krijg je een chemische reactie. Er ontstaat koolzuurgas of koolstofdioxide (CO2). Het g ... Knallende kurken | De Tijd ... . Er ontstaat koolzuurgas of koolstofdioxide (CO2). Het gas neemt veel meer ... Vlaggen, ballonnen en knallende kurken in Parkstad Hoera, de vlag kan uit! Tenminste… voor alle leerlingen in Parkstad die het verlossende bericht hebben gekregen dat ze bij de eerste keer zijn ... 29-feb-2016 - En nu op ...