sociologos.be

De zwarte dag van Oswald

Responsive image
Bijna tachtig is Jaap Barendrecht nu. Het leven is goed geweest. Na het overlijden van zijn lieve Treesje woont hij alleen in zn flatje met uitzicht op de Maas. Maar één verhaal moet nog worden verteldIn de zomer van 1962 ontmoette hij de man waarvan iedereen zegt dat hij president John F. Kennedy vermoordde. Nooit heeft Jaap begrepen dat die aardige jongen op 22 november 1963 de schoten loste die Kennedy het leven benam. En nu hij bijna tachtig is wil hij één poging doen om te begrijpen waarom Lee Harvey Oswald op die ene fatale dag naar het geweer greepDe zwarte dag van Oswald is een onderhoudende en meeslepende thriller over de man die ooit de moordenaar van Kennedy ontmoette en over een geheim dat een leven lang kan meegaan.
PUBLICATIE DATUM:
november 2013
BESTANDSGROOTTE:
6,69
ISBN:
9789023996408
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Dick van den Heuvel
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De zwarte dag van Oswald PDF

De zwarte dag van Oswald is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Dick van den Heuvel. Jij kunt lezen De zwarte dag van Oswald op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...es het boek De zwarte dag van Oswald op onze website bank72 ... De zwarte dag van Oswald - bibliotheek.nl ... .nl. Helemaal vrij. U vindt De zwarte dag van Oswald in PDF, ePUB, MOBI. De zwarte dag van Oswald van Dick van den Heuvel voor €12.50 - Bijna tachtig is Jaap Barendrecht nu. Het leven is goed geweest. Na het overlijden van zijn lieve Treesje woont hij alleen in z'n flatje met uitzicht op de Maas. Maar één verhaal moet nog worden verteld. . . In de zomer van 1962 ontmoette hij de... De Zwarte Da ... De zwarte dag van Oswald - Thriller van Dick van den Heuvel ... . . . In de zomer van 1962 ontmoette hij de... De Zwarte Dag van Oswald - Dick van den Heuvel (2013) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Thriller . 248 pagina's Eerste druk: Mozaiek, Zoetermeer (Nederland) Bijna tachtig is Jaap Barendrecht nu. Het leven is goed geweest. Na het overlijden van zijn lieve Treesje woont hij ... Facebook. Twitter. Webshopkeurmerk De zwarte dag van Oswald is een onderhoudende en meeslepende thriller over de man die ooit de moordenaar van Kennedy ontmoette en over een geheim dat een leven lang kan meegaan. Dick van den Heuvel schrijft voor theater en bewerkte onder andere Tonke Dragts De Zevensprong en De Brief voor de Koning tot musicals. Scopri De zwarte dag van Oswald di Dick Van den Heuvel: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon....