sociologos.be

Vermist

Responsive image
'De klok tikt': met deze drie nagelbijtend spannende verhalen van Dee Henderson, Dani Pettrey en Lynette Eason zit je voortdurend op het puntje van je stoel. In het verhaal 'Vermist' krijgt een sheriff te horen dat zijn moeder is ontvoerd. In het 'Schaduw' vindt een visser in een meer in Alaska het lichaam van een Russische man. In 'Black-out' wordt een vrouw achtervolgd door degene die haar zes jaar eerder ook al probeerde te vermoorden.
PUBLICATIE DATUM:
juli 2016
BESTANDSGROOTTE:
5,69
ISBN:
9789029725491
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Dee Henderson
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Vermist PDF

Vermist is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Dee Henderson. Jij kunt lezen Vermist op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...s, cold cases, vermiste volwassenen, vermiste kinderen ... Vermist | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl ... . Vermist looft een beloning uit van € 10.000,- voor de tip die leid ... 18-01-2013. TROS. Alle afleveringen bekijken. Vermist. Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Ze zetten zich in voor ontvoerde kinderen en slachtoffers van loverboys. Langlopende vermissingen worden on ... Bel voor dringende politiehulp 101.. Main navigation. Startpagina; Nieuws; Vragen; Opspo ... Vermist gemist? Bekijk hier alle uitzendingen terug ... ... .. Main navigation. Startpagina; Nieuws; Vragen; Opsporingen; Kruimelpad. Startpagina; Opsporingen; Vermist Vermist is een Vlaams fictieproject dat van 2006 tot 2016 werd gerealiseerd door SBS Belgium en Eyeworks, bestaande uit een bioscoopfilm en een televisieserie.De verhaallijnen draaien om een team van de Cel Vermiste Personen van de Federale Politie, dat zich bezighoudt met de opsporing van vermiste personen.. De film Vermist (2007), geregisseerd door Jan Verheyen, d...