Gratis elektronische bibliotheek

De kunst van het koken - Julia Child

PRIJS: GRATIS
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
DATUM VAN PUBLICATIE: oktober 2014
BESTANDSGROOTTE: 3,67
ISBN: 9789021558677
TAAL: NEDERLANDS
AUTEUR: Julia Child

Julia Child Epub boeken van De kunst van het koken zijn voor u beschikbaar na registratie op onze website

Omschrijving:

De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. 'De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times'

...p, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant ... Boekrecensie: De kunst van simpel koken - Lauriekoek ... . Erna's kunst van het koken is een kleinschalig, stijlvol en creatief cateringbedrijf. Erna's smaakpalet is internationaal georiënteerd. Catering voor feestjes, partijen of gewoon met vrienden thuis. CucinArte, de Kunst van het Koken is in Oral, Kazakhstan. 9 mei om 10:16 · Nog een keer aan de BBQ voor het weer weer verandert. Eerst een geitenkaasje van De Geiten van Leutiglandleven met spek en daarna gegrilde paprika, gemarineerde venkel en tonijn van de Vishandel Mangnus. 'Het belangrijkste doel van dit boek is u te leren k ... Kunst van het Koken - Liefde voor eten ... . 'Het belangrijkste doel van dit boek is u te leren koken zodat u de basistechnieken begrijpt en langzamerhand in staat bent om uzelf te bevrijden van de receptendwang." Ziehier mijn ... De laatste kooktechnieken maken van koken steeds meer een kunst. Bepaalde bereidingstechnieken zorgen voor een adembenemend plaatje. Texturen hebben hier een belangrijke bijdrage. De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de ... De kunst van het van-kop-tot-kont koken. ... Naast het braden van de gans, wordt elk onderdeel nog eens tegen de lat van culinaire mogelijkheden gelegd (nek, vleugels, borst, maagje, hart, lever et cetera). En het is typisch Nel is om een gerecht gent waterzooi te noemen. CucinArte, de Kunst van het Koken. 214 likes. [email protected] De kunst van simpel koken is samengesteld door Jonah Freud uit de meest recente kookboeken van Alice Waters namelijk The Art of Simple Food deel 1 en 2. Chez Panisse De Naam Alice Waters ken je misschien niet, maar haar restaurant Chez Panisse is wereldberoemd....