sociologos.be

Zindelijkheidstraining, een feestje op het potje

Responsive image
Hoe vaak hoor je wel niet van de buurvrouw of van een vriendin dat haar kind zo snel zindelijk was. Soms zijn ze het al binnen een dag. En dan krijg je ook nog eens te horen van je eigen (schoon)moeder dat de kinderen vroeger voor de twee jaar, beter gezegd anderhalf, toch echt al zindelijk waren. Is het niet tijd dat je er eens aan begint? Vragen ze dan. Je kind is al drie en heeft er tot nu toe nog geen interesse in gehad. Maar inderdaad binnen een jaar mag hij naar de basisschool en dan moeten ze zindelijk zijn.Sommige kinderen worden inderdaad als vanzelf zindelijk, maar er zijn zeker genoeg kinderen waar het langer duurt en die gewoon wat meer de tijd nodig hebben. Tenslotte zijn er ook kinderen die voor hun eerste jaar al lopen, terwijl andere kinderen al bijna twee zijn voordat ze dat kunnen. Sommige ouders wachten af tot hun kind eindelijk teken geeft dat hij aan de zindelijkheidstraining toe is. Maar niet elke ouder wil zo lang wachten en niet elk kind geeft heel duidelijk aan dat hij afscheid wil nemen van zijn luier. Toch kun je als ouder een paar dingen doen, behalve dan gewoon geduldig zijn.In dit boek beschrijven de methoden en technieken en bieden oplossingen voor veelvoorkomende problemen bij het trainen van uw kind.Als bonus zijn in het laatste hoofdstuk 2 potjes voorleesverhalen toegevoegd.Veel succes en ook plezier bij de zindelijkheidstraining.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2014
BESTANDSGROOTTE:
4,7
ISBN:
9781311120762
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Angelina van Kemenade
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Zindelijkheidstraining, een feestje op het potje PDF

Zindelijkheidstraining, een feestje op het potje is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Angelina van Kemenade. Jij kunt lezen Zindelijkheidstraining, een feestje op het potje op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... dat moment of hij op het potje wil. Zo leert het kind een volle blaas herkennen ... Zindelijk worden: hoe maak ik mijn kind snel zindelijk? ... . Wat helemaal mooi zou zijn is dat je ontdekt op welke momenten van de dag je kind in zijn luier plast. Zet hem dan op die momenten op het potje. 6. Maak er een feestje van. Dan komt het moment dat je kind echt een keer op het potje plast. Je kunt je kindje ook op een speelse manier laten oefenen met een plaspop en klein plaspotje. 7. Wanneer je je kindje ook 's nachts zindelijk wil maken, kun je het beste ee ... bol.com | Zindelijk worden een feestje op het potje (ebook ... ... . 7. Wanneer je je kindje ook 's nachts zindelijk wil maken, kun je het beste een matrasbeschermer op het bedje leggen. Zo houd je het matras schoon bij eventuele ongelukjes. 8. Naast een potje kun je ook een brilverkleiner voor op de wc Een op de tien is nog niet droog op de leeftijd van 3,5 jaar, omdat het daar op dat moment nog niet rijp voor is. En 15% van de 5- à 7-jarigen plast 's nachts nog in bed. Er is dus geen reden tot ongerustheid wanneer je 6-jarige zoontje nog in bed plast of je 3-jarige dochter nog niet droog is. Zindelijk worden een feestje op het potje direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij ouderschapsboeken-kopen.nl. De online specialist met boeken voor ouders. Op een gegeven moment wil je graag dat de baby gaat aangeven wanneer ze moet poepen of plassen. En vervolgens ontstaat de periode van de gang naar het potje. Dit allemaal is een kwestie van trainen. Trainen en blijven oefenen. Zeker als je van de training een leuk spel maakt zal je kind eerder zindelijk worden. Dit is een lichtgewicht, waterdicht potje. Plassen op de wc. Na de potjestraining komt de volgende stap: plassen op de wc! Vaak vinden kinderen het niet prettig om gelijk op de grote wc te zitten. Dan is een brilverkleiner (toilettrainer) een goede uitkomst! Deze plaats je boven op de wc bril, of eronder, zodat je kindje comfortabeler zit. Ook ... Het slechte nieuws is dat je kind pas zindelijk wordt als hij er klaar voor is. Het goede nieuws is dat je hem wel een handje kan helpen. Met deze tips voor zindelijkheidstraining gaat jouw kleine zonder zorgen op het potje. Tip 1: maak de zindelijkheidstraining leuk. Motivatie is het allerbelangrijkste voor een succesvolle zindelijkheidstraining. Ledig bij een geslaagde poging ook meteen steeds samen met je kind het potje in de wc. Op die manier legt het een verband tussen het potje en de wc. Laat het zelf doorspoelen. Vaak is mogen een doorspoelen een beloning op zich, hetgeen het gewenste resultaat versterkt. Starten op het gepaste moment op een ontspannen manier is de boodschap. Een kind is zindelijk als het voelt dat het pipi of kaka moet doen en het kan ophouden tot op het potje of op het toilet. Waar het ene kind al rond de leeftijd van ...