sociologos.be

StoryZoo Vol. 2 8 - Verkleden

Responsive image
Toby en Pepper verkleden zich als koning en piraat. Maar Pepper wil steeds de baas spelen.StoryZoo is een feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse en terloopse manier Engelse woorden en korte Engelse zinnen leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' springen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Zij beleven ieder keer weer een nieuw en spannend avontuur. TOBY is een ondeugend aapje van bijna 4 jaar. Hij is nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit. Onbevangen als hij is, ziet hij de wereld als één grote speeltuin. Overmoedig slingert hij van het een naar ander en zoekt daarbij steeds naar zijn grenzen. Soms gaat hij er overheen. Maar dan zijn er Beer Bax of zijn vriendinnetje Pepper die hem weer terugroepen tot de werkelijkheid. Dat Pepper Engels spreekt valt hem niet eens op. Zo praat ze nu eenmaal en hij begrijpt haar altijd.PEPPER is 5 jaar, een vrolijk, eigenwijs Engels papegaaienmeisje dat veel giechelt en zichzelf best mooi vindt. Ze is verstandig en lief maar ook bazig, en ondanks dat ze bluft, is ze soms bang. "Prrr!', roept ze vaak. Dat is papagaaientaal. En verder spreekt ze dus Engels en kan ze zingen als een operazangeres. Pepper kibbelt veel met Toby, maar als het erop aankomt zijn ze dikke vrienden.BEER BAX is een trage goedzak. Hij houdt van slapen, veel slapen. Maar hij is ook gul en houdt van knuffelen. Bax is als een speelse vader voor Toby en Pepper. Iedere dag leest hij hen voor en laat hij hen allerlei spannende avonturen beleven. Hij zorgt ervoor dat Toby en Pepper niets kan overkomen. Soms gaat hij zelfs mee op avontuur. Als Toby en Pepper weer van alles hebben beleefd, nemen ze vaak iets moois of iets lekkers voor Bax mee. Daar kan hij toch zo van genieten!
PUBLICATIE DATUM:
november 2018
BESTANDSGROOTTE:
9,97
ISBN:
9789492966209
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Storyzoo
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

StoryZoo Vol. 2 8 - Verkleden PDF

StoryZoo Vol. 2 8 - Verkleden is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Storyzoo. Jij kunt lezen StoryZoo Vol. 2 8 - Verkleden op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...yZoo. Narrated by StoryZoo. Get instant access to all your favorite books ... StoryZoo - Second StoryZoo event | Facebook ... . No monthly commitment. Listen online or offline with Android, iOS, web, Chromecast, and Google Assistant. Try Google Play Audiobooks today! StoryZoo, Vol. 2 - Aflevering 12: Museum, an album by StoryZoo on Spotify. our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. Fijn weekend aan alle StoryZoo fans. Direct naar. Gedeelten van deze pa ... StoryZoo, Vol. 2 - Lied 8: Verkleden by StoryZoo on Amazon ... ... . Fijn weekend aan alle StoryZoo fans. Direct naar. Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid. Druk op alt + / om dit menu te openen. Facebook. E-mailadres of telefoonnummer: Wachtwoord: Account vergeten? Registreren. StoryZoo - Impressies eerste TV serie. StoryZoo. 16 maart 2018 · StoryZoo is looking forward to the second StoryZoo event on the 2nd and 3rd of September (over 10 days) in the Dierenpark in Amersfoort. Meet the characters Bax, Toby and Pepper and join the 'Speurtocht'....