sociologos.be

Voor Dummies - De kleine Cognitieve gedragstherapie op het werk voor Dummies

Responsive image
Ben je een werkgever die het beste uit z'n personeel wil halen? Of ben je een werknemer die goed wil presteren met minder stress? Het toepassen van cognitieve gedragstherapie verhoogt de productiviteit en concentratie, verbetert de relatie tussen werkgever en werknemer en draagt bij aan een lager verzuim door ziekte en stress. Dit boekje biedt je alle informatie die je nodig hebt om CGT op het werk in de praktijk te brengen. Gill Garratt is een Britse psychotherapeut die is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie op het werk.
PUBLICATIE DATUM:
september 2018
BESTANDSGROOTTE:
6,67
ISBN:
9789045356112
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Gill Garratt
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Voor Dummies - De kleine Cognitieve gedragstherapie op het werk voor Dummies PDF

Voor Dummies - De kleine Cognitieve gedragstherapie op het werk voor Dummies is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Gill Garratt. Jij kunt lezen Voor Dummies - De kleine Cognitieve gedragstherapie op het werk voor Dummies op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...aders. De kleine Cognitieve gedragstherapie op het werk voor Dummies biedt je alle informatie die je nodig hebt om CGT op het werk in de praktijk te brengen ... De kleine Cognitieve gedragstherapie op het werk voor Dummies ... . Het toepassen van CGT verhoogt de productiviteit en concentratie, verbetert de relatie tussen werkgever en werknemer en draagt bij aan een lager verzuim door ziekte en stress. Geschreven bij Voor Dummies - De kleine cognitieve gedragstherapie voor Dummies. Dit boekje is erg fijn om in je tas te stoppen en altijd bij je te hebben. Als ik ergens was en ik kreeg even een slecht moment dan pakte ik meestal dit b ... bol.com | Cognitieve Gedragstherapie Werkboek Voor Dummies ... ... . Dit boekje is erg fijn om in je tas te stoppen en altijd bij je te hebben. Als ik ergens was en ik kreeg even een slecht moment dan pakte ik meestal dit boekje erbij en ging ik voornamelijk de tips weer lezen die ik voor mezelf had gearceerd alszijnde op mij van toepassing. 9 van de 10 keer stelde dit wel echt gerust. Ben je een werkgever die zoekt naar een effecti...