sociologos.be

MOTIVEREN VAN MEDEWERKERS (MANAGEMENT METHODEN & TECHNIEKEN)

Responsive image
Motivatie wordt met de dag belangrijker. In de managementliteratuur lezen we vaak: 'Vanuit onze visie is motiveren zo ongeveer de belangrijkste taak van het management'. Vrijwel iedereen noemt het dé factor voor succes van een onderneming. Toch sturen we nauwelijks op motivatie en dat is onterecht. Motivatie moet in het volle daglicht komen. Omdat motivatie een onderwerp is dat iedereen persoonlijk raakt en mensen al lang bezighoudt, is het een intrigerend onderwerp. Maar omdat motivatie niet direct kan worden gemeten en niet op een standaardwijze kan worden beïnvloed, wordt het als een complex fenomeen gezien waarin veel onduidelijk blijft. Toch is er aan motivatie goed te sleutelen als het juiste gereedschap wordt gehanteerd.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
4,63
ISBN:
9789026726026
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Rob Vinke
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

MOTIVEREN VAN MEDEWERKERS (MANAGEMENT METHODEN & TECHNIEKEN) PDF

MOTIVEREN VAN MEDEWERKERS (MANAGEMENT METHODEN & TECHNIEKEN) is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Rob Vinke. Jij kunt lezen MOTIVEREN VAN MEDEWERKERS (MANAGEMENT METHODEN & TECHNIEKEN) op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... Een leider/manager speelt een cruciale rol bij het coördineren en motiveren van medewerkers ... ICT-management @ Computers en Internet ... . Een leider/manager kan diverse methoden toepassen bij het uitvoeren van de leidinggevende taken, zoals: 1. Management by direction and control 2. Management by objectives 3. Management by exception 4. Management by walking around 5. Management by ... Een Amerikaanse winkelketen liet ooit zijn personeel push-ups en sit-ups doen bij elke fout die ze maakten. Dat kan natuurlijk een manier zijn om te zorgen dat er beter gewerkt wordt, maar het lijkt ... 'Management by'-technieken | Management Platform ... . Dat kan natuurlijk een manier zijn om te zorgen dat er beter gewerkt wordt, maar het lijkt ons niet echt motiverend. Wij geloven meer in een positieve manier van het motiveren van personeel en geven tien betere tips. Bepaalde coaching-technieken of stijlen van coaching verschaffen uitkomst. Managers merken dat het bij hun medewerkers vaak vast zit op gedrag en houding: Geïrriteerd gedrag naar de klant, spanningen op de werkvloer, collegiale f...