Gratis elektronische bibliotheek

De pastinaeck - Lie van Den Bos

PRIJS: GRATIS
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
DATUM VAN PUBLICATIE: november 2009
BESTANDSGROOTTE: 8,76
ISBN: 9789077740576
TAAL: NEDERLANDS
AUTEUR: Lie van Den Bos

Het beste pdf boek van De pastinaeck dat u hier kunt vinden

Omschrijving:

Dit kookboek laat zien dat je met oer-Hollandse ingrediënten de lekkerste gerechten kunt bereiden. Vergeten groenten als pastinaak, aardpeer en raapstelen en zelfs ook 'vergeten vlees' als runderstaartstuk en bavette worden verwerkt in eerlijke en gezonde gerechten. De recepten worden afgewisseld met verhalen achter het succesvolle concept, handige tips over inkopen, weetjes over Hollandse producten, een boodschappenlijst van de chefkok, wijntips en nog veel meer inspirerends. Lie en Rianne, eigenaren van restaurant De Pastinaeck in Amersfoort en winnaars van het populaire televisieprogramma Mijn Tent is Top, stelden dit boek samen. Nu kan iedereen thuis genieten van de pure Hollandse keuken. Proef het succes! 'Helemaal top dat ze nu ook een boekie hebben om het knollenevangelie te verspreiden'Herman den Blijker

...nts.nl, naar uw smaak. De werknemers van De Pastinaeck delen de filosofie van Lie en Rianne ... PDF De Pastinaeck Menukaart 2 ... . Ze kennen de verhalen achter de gerechten op de kaart en weten exact wat een mooie combinatie vormt. Een bezoek aan De Pastinaeck moet mensen gelukkig maken door het enthousiasme waarmee er een beleving wordt geboden in de vorm van een gezond product dat op een persoonlijke manier, tegen een eerlijke prijs geserveerd wordt. Evaluations of De Pastinaeck: To evaluate this company please Login or Register . Statist ... bol.com | De pastinaeck, Lie van Den Bos | 9789077740576 ... ... . Evaluations of De Pastinaeck: To evaluate this company please Login or Register . Statistieken: 2: Aantal keer bekeken: 1: times listed . Zoekwoorden: De Pastinaeck. De Pastinaeck - depastinaeck.nl. id 117000417233. Other search results for: De Pastinaeck. REQUEST TO REMOVE De Pastinaeck. De Bijzaeck. De wijnbar van restaurant de Viszaeck. Dé plek om ongedwongen te genieten met familie en vrienden van een mooi glas wijn en bijpassende hapjes. Bekende en onbekende wijnen, oude en nieuwe wereld, per glas en per fles, het kan allemaal. Zo ook voor bubbels en bier. Kortom, voor ieders smaeck. De teelt van pastinaken (dus van zaadje tot oogst) duurt minimaal 24 tot 25 weken, dus bijna een half jaar. Dat betekent dat er geen voorjaarspastinaken bestaan. Wij zaaien pastinaken al vroeg (in maart) voor de oogst in de zomer/nazomer. De pastinaken zijn dan wat kleiner, en de smaak is fris, knapperig, anijsachtig maar niet zo zoet. De Pastinaeck, Amersfoort. 102 likes · 1,510 were here. Restaurant De Pastinaeck wint Mijn Tent Is Top 12 mei 2009, 23:02. HILVERSUM - Het Hollandse restaurant De Pastinaeck uit Amersfoort is de winnaar van het RTL4-programma Mijn Tent Is Top. Dit restaurant van ... Makreelfilet in de oven gegaard met geroosterde pastinaeck, frieten en zure room met grove Zaanse mosterd 17,75 Veluwse eendenborstfilet met confit van de bout, krieltjes, snijbiet en sinaasappelsaus 18,00 Schouderrollade, stoofpot en een saucijsje van het Kamperlam met pompoen, aardpeer, boterbonen en lamsjus 19,00...