sociologos.be

God Is Het Goede Nieuws

Responsive image
'Want God, Die gezegd heeft, dat het licht uit de duisternis zou schijnen, is Degene, Die in onze harten geschenen heeft.' (2 Kor. 4:6)In dit boek laat John Piper zien dat God Zélf het goede nieuws is. Hij is het grootste Geschenk van het Evangelie. Al Zijn gaven zijn alleen een zegen als ze ons brengen bij de Gever. Vergeving is goed nieuws, omdat het de weg opent naar de vreugde van God. Rechtvaardigmaking is goed nieuws, omdat we zo toegang krijgen tot God en tot Zijn vreugde. Eeuwig leven is goed nieuws want het betekent: eeuwig genieten van Christus.God heeft beloofd dat Hij alles zal doen om ons hart te winnen voor wat ons de meeste voldoening geeft: God zelf.
PUBLICATIE DATUM:
oktober 2009
BESTANDSGROOTTE:
12,56
ISBN:
9789033607356
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
John Piper
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

God Is Het Goede Nieuws PDF

God Is Het Goede Nieuws is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs John Piper. Jij kunt lezen God Is Het Goede Nieuws op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... kon maken aan geweld, ziekte en dood. Maar er is goed nieuws ... Hebreeën 4 - BasisBijbel ... . Binnenkort zal God alle menselijke regeringen vervangen door zijn eigen regering. De onderdanen ervan zullen in vrede leven en een goede gezondheid hebben. Lees Jesaja 25:8; 33:24; Daniël 2:44. God heeft goed nieuws voor ons! Wat is het goede nieuws van God? Waarom kunnen we het geloven? Deze brochure beantwoordt veelvoorkomende Bijbelse vragen. 'Want God, Die gezegd heeft, dat het licht uit de duisterni ... Komt het goede nieuws echt van God? | Goed nieuws ... . 'Want God, Die gezegd heeft, dat het licht uit de duisternis zou schijnen, is Degene, Die in onze harten geschenen heeft.' (2 Kor. 4:6)In dit boek laat John Piper zien dat God Zélf het goede nieuws is. Hij is het grootste Geschenk van het Evangelie. Al Zijn gaven zijn alleen een zegen als ze ons brengen bij de Gever. V Een belangrijk thema van de Bijbel is het goede nieuws dat God uit liefde iets geweldigs met de mensheid van plan is. Er wordt in uitgelegd hoe het...