sociologos.be

Waanzee

Responsive image
Roman over het best bewaarde geheim van Katwijk In Waanzee reconstrueert Robert Haasnoot het waargebeurde verhaal van de Gekkenlogger, die aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog uitvaart. De charismatische matroos Arend overtuigt de bemanning ervan dat zij uitverkoren zijn en koers moeten zetten naar Jeruzalem. Wie Arends woorden in twijfel trekt moet dat met de dood bekopen.
PUBLICATIE DATUM:
1999-11-27
BESTANDSGROOTTE:
12,98
ISBN:
9789052266688
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Robert Haasnoot
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Waanzee PDF

Waanzee is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Robert Haasnoot. Jij kunt lezen Waanzee op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...eester en de gemeentesecretaris die het verhaal vertelt ... Waanzee - Stadsschouwburg Utrecht ... . Hun verklaring mocht vijftig jaar niet openbaar worden gemaakt. Na vijftig jaar is het zover. 'Waanzee' geeft op indringende wijze een blik in de belevingswereld van de Katwijker anno 1915. Hierbij valt met name de beleving van het geloof op. De gevolgen aan boord van de 'gekkenlogger' zijn een voortvloeisel uit deze belevingswijze en de nog steeds in Katwijk te ervaren, wereldvreemde en bekrompen benadering van de maatschappij. Geschreven bij Waanzee 'Waanzee' geeft op indringende ... bol.com | Waanzee, Robert Haasnoot | 9789052266688 | Boeken ... . Geschreven bij Waanzee 'Waanzee' geeft op indringende wijze een blik in de belevingswereld van de Katwijker anno 1915. Hierbij valt met name de beleving van het geloof op. De gevolgen aan boord van de 'gekkenlogger' zijn een voortvloeisel uit deze belevingswijze en de nog steeds in Katwijk te ervaren, wereldvreemde en bekrompen benadering van de maatschappij. samenvatting: Waanzee In 1915 kiest e...