sociologos.be

BORDUREN OP PAPIER

Responsive image
ÿþErica Fortgens schrijft al jaren met succes boeken over borduren op papier. In deze uitgave combineert zij de populaire borduurtechniek met nieuwe technieken en verrassende materialen. Mandalas in sfeervolle tinten en geometrische figurenton sur ton. Stijlvolle bloemenkaarten en dierenmotieven natuurgetrouw uitgevoerd. Versieringen met pailletten, kralen en sierlijke lintdecoraties. Alle werkstukken zijn voorzien van borduurpatronen. Een trendy uitgave die de hobbyist zal verrassen maar bovenal zal inspireren!
PUBLICATIE DATUM:
2000-06-01
BESTANDSGROOTTE:
5,6
ISBN:
9789038402703
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Erica Fortgens
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

BORDUREN OP PAPIER PDF

BORDUREN OP PAPIER is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Erica Fortgens. Jij kunt lezen BORDUREN OP PAPIER op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... Bekijk meer ideeën over Borduren op papier, Borduren, Papier ... Vind borduren op papier in Kaarten | Zelf maken op Marktplaats ... . 19 mrt. 2020 - Bekijk het bord 'Borduren op papier' van bjhekkers, dat wordt gevolgd door 835 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Borduren op papier, Kaarten maken en Kaarten. 8 mei 2020 - Bekijk het bord 'Borduren op papier' van margrietploegva, dat wordt gevolgd door 241 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Borduren op papier, Borduren en Borduren op kaarten. 19 apr. 2020 - Bekijk het bord 'Kaarten borduren+patronen' v ... 948 beste afbeeldingen van borduur op papier in 2020 ... ... . 19 apr. 2020 - Bekijk het bord 'Kaarten borduren+patronen' van bbyvonne, dat wordt gevolgd door 952 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Kaarten, Patronen en Borduren. Borduren Op Papier (Paperback). Het bovenste laagje van een servet heeft vaak een prachtige tekening. Te mooi om als servet vies te maken. Erica... Informatie en overzichtspagina voor borduren, borduurpatronen en borduur(web)winkels. Zo...