sociologos.be

Jeremiah 33. de grote loebas en het blondje

Responsive image
Kurdy is geen doetje. Altijd die helm op het hoofd, kort van stof, geblokt en vaak gewapend. En, niet te onderschatten, zijn makker Jeremiah is nooit ver weg. Nee, Jeremiah kun je beter niet tegen je in het harnas jagen. Waarschijnlijk had de bende krachtpatsers die Kurdy heeft ontvoerd dus een heel goeie reden om het te doen. Een lading diamanten? Waarom niet? Of heeft het blondje met haar grote hond er wat mee te maken? Ze probeert al een hele tijd om Jeremiah te verleiden en die wil niet toehappen.Jeremiah zou graag uit het ongezellige gat vertrekken, maar uiteraard laat hij zijn vriend niet in de steek. Kurdy’s motorfiets staat al dagen onaangeroerd op dezelfde plek. Wanneer Kurdy’s helm door een marktkramer te koop wordt aangeboden, weet Jer’ dat er iets ernstigs aan de hand is. Hij zoekt uit waar Kurdy het laatst is geweest en komt terecht bij... Joanna. Kan zij helpen?
PUBLICATIE DATUM:
2014-10-01
BESTANDSGROOTTE:
6,23
ISBN:
9789031432936
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Hermann Huppen
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Jeremiah 33. de grote loebas en het blondje PDF

Jeremiah 33. de grote loebas en het blondje is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Hermann Huppen. Jij kunt lezen Jeremiah 33. de grote loebas en het blondje op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...er 33 Publiek 12+ Aantal bladzijden 48 Verschijningsdatum 31/10/2018 ... Jeremiah 33 - De Grote Loebas en het Blondje - Luxe ... ... ... De grote loebas en het blondje is het drieeëndertigste stripalbum uit de stripreeks Jeremiah.Het album is geschreven en getekend door Hermann Huppen.Van dit album verschenen tot nu toe een druk, bij uitgeverij Dupuis in de collectie Spotlight, in 2014.. Inhoud De grote loebas en het blondje, tome 33 van de stripreeks Jeremiah , de Hermann - DUPUIS, uitgever van stripverhalen. Lees gratis het begin van dit album online. Kurdy is geen doetje. A ... Akim Stripwinkel - Jeremiah 33 - De grote Loebas en het ... ... . Lees gratis het begin van dit album online. Kurdy is geen doetje. Altijd die helm op het hoofd, kort van stof, geblokt en vaak gewapend. En, niet te onderschatten, zijn makker Jeremiah is nooit ver weg. Nee, Jeremiah kun je beter niet tegen je Jeremiah 33. de grote loebas en het blondje (Paperback). Kurdy is geen doetje. Altijd die helm op het hoofd, kort van stof, geblokt en vaak gewapend.... Nee, Jeremiah kun je beter niet tegen j...