sociologos.be

Ik ben de poort

Responsive image
In Ik ben de Poort horen we in liefdevolle en poëtische taal de stem van Jezus opnieuw doorklinken. Hij richt zich direct tot ons, sprekend over praktische zaken voor elke dag zoals werk en levensonderhoud, relaties, gemeenschapszin, vergeving en wonderen. Zo levert Ferrini ons een gids vol met kostbare juweeltjes van praktische spiritualiteit. Als je dit boek hebt gelezen, besef je dat de leringen van Jezus nog springlevend zijn. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Wanneer je de moed hebt de muur van je angst te naderen, verandert die in een poort. Ga die poort door. Ik wacht op je aan de andere kant.
PUBLICATIE DATUM:
april 2001
BESTANDSGROOTTE:
3,11
ISBN:
9789020282405
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Paul Ferrini
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Ik ben de poort PDF

Ik ben de poort is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Paul Ferrini. Jij kunt lezen Ik ben de poort op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...antenservice of partner langer duurt, excuses ... Bridge Mode, wat gebeurt er dan? | Ziggo Community ... . Zoek je naar de strip Ik ben een schaduw - Luxe van Hermann, Yves H., Duke? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. Ga door naar de website Zoek je naar de strip Ik ben een schaduw van Hermann, Yves H., Duke? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. De tweekoppige adelaar - Adler - 3: Ik ben wie ik ben / Eagle - 3: Naar de bron van het kwaad Met kop en schouders De Duitse piloot Hans en zijn Amerikaanse evenknie James zitten nog steeds in elkaars lichaam. Henk Poort zegt het met onverholen zelfspot ... Ik ben mijn lied door Henk Poort - Theaterkrant ... . Henk Poort zegt het met onverholen zelfspot, in zijn solovoorstelling Ik ben mijn lied. Hij maakte net niet de meubelmakersopleiding af en werd net geen Nederlands kampioen judo. Maar een groot opera- en musicalster werd Poort wel degelijk. Ik ben de poort Paul Ferrini • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distri...