sociologos.be

De Kleine Prins

Responsive image
Dit prachtige, moderne sprookje, geschreven voor jong en oud en schitterend geïllustreerd door de auteur, wordt over de hele wereld tot de klassieken gerekend.De verteller, een piloot, verhaalt hoe hij na een noodlanding in de Sahara de kleine prins ontmoet. De wijze en betoverende verhalen die de kleine prins vertelt over de planeet waar hij woont met een hooghartige bloem, over de andere planeten en hun heersers en over zijn gevecht met de slechte zaadjes, maken de kleine prins tot een verrukkelijke en onvergetelijke figuur.93 blz.
PUBLICATIE DATUM:
november 2001
BESTANDSGROOTTE:
8,31
ISBN:
9789061002819
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Antoine de Saint-Exupéry
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

De Kleine Prins PDF

De Kleine Prins is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Antoine de Saint-Exupéry. Jij kunt lezen De Kleine Prins op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...rans: Le Petit Prince), is een poëtisch verhaal van de hand van schrijver en piloot Antoine de Saint-Exupéry, gepubliceerd in 1943 ... Na 75 jaar is De kleine prins eindelijk toegankelijk voor ... ... .De illustraties, van de hand van de auteur zelf, zijn minstens zo bekend geworden als het verhaal zelf. De Saint-Exupéry schreef dit moderne sprookje toen hij in een hotel in New York verbleef. Het is zijn bekendste boek en geldt als het vaakst ... De Kleine Prins is een school die een veilige plek biedt aan kinderen. Een plek waar zij in een duidelijke structuur hun eigen ontwikkelingsweg kunnen volgen en ongedwongen kunnen leren. Waar ouders le ... De kleine prins - Wikipedia ... . Een plek waar zij in een duidelijke structuur hun eigen ontwikkelingsweg kunnen volgen en ongedwongen kunnen leren. Waar ouders leerkrachten kunnen ontmoeten en waar de schoolleiding klaar staat om mee te denken en vragen te beantwoorden. Geschreven bij De kleine prins. De kleine prins is een ontzettend mooi sprookje, het is geschikt voor kinderen, maar vooral voor volwassenen is het ook een fantastisch boek. het laat je net nadenken over kleine dingetjes in het leven, die toch eigenlijk wel heel belangrijk zijn. De Kleine Prins Utrecht Blauwe Vogelweg 11 3585 LK Utrecht 030 - 2529393 KvK-nummer: 30185516 RSIN: 811990126 Home Home Menu Zoek. Zoeken Annuleren ... De Kleine Pri...