sociologos.be

Managen voor Dummies

Responsive image
De functie van manager kan intimiderend en uitdagend zijn. 'Managen voor Dummies, 3e editie' geeft je praktische adviezen over de belangrijkste aspecten van managen, zoals delegeren in plaats van orders geven, het functioneren van je medewerkers verbeteren, je boodschap overbrengen, teambuilding en samenwerking. Of je nu een beginnende of een ervaren manager bent, dit boek biedt je alles wat je nodig hebt om te slagen.Bob Nelson is oprichter en directeur van Nelson Motivation, een managementtraining- en adviesbureau in San Diego, Verenigde Staten. Peter Economy is redacteur van het tijdschrift Leader to Leader en is succesauteur van meer dan vijftig boeken.
PUBLICATIE DATUM:
mei 2016
BESTANDSGROOTTE:
11,59
ISBN:
9789045352596
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Bob Nelson
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Managen voor Dummies PDF

Managen voor Dummies is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Bob Nelson. Jij kunt lezen Managen voor Dummies op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...Dummies. ISBN 9789045351636 De functie van ... Bureau ISBN - Managen voor Dummies ... ... Geschreven bij Voor Dummies - De kleine managen voor Dummies. Dit is een prima boekje voor beginnende leidinggevenden. Het is compact en zeer to the point. Je zal hiermee niet direct een topmanager worden maar het boekje geeft een goede basis om je te behoeden voor de grootste fouten die je kan maken als je een team moet leiden. 'Managen voor Dummies' door Bob Nelson, Peter Economy - Onze prijs: €14,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis De functie van manager kan intimiderend en uitdagend zijn. 'Managen voor Dummies, 3e editie' geeft ... bol.com | Financieel management voor Dummie ... ... . 'Managen voor Dummies, 3e editie' geeft je praktische adviezen over de belangrijkste aspecten van managen, zoals delegeren in plaats van orders geven, het functioneren van je medewerkers verbeteren, je boodschap overbrengen, teambuilding en samenwerking. Geschreven bij Voor Dummies - Ma...