sociologos.be

Gin & tonic

Responsive image
Hét antwoord op de booming 'ginteresse' Gin-tonic, dé longdrink van de jaren 80, is hipper dan ooit. Cocktailbars en restaurants creëren heuse ginmenu's en een bloeiende thuismarkt zorgt voor een ware revival. Gin is in. Maar welke tonic kies je bij welke gin? Welke kruiden passen er nog in het glas? Komkommer of limoen, of geen van beide? Van waar komt deze heropleving? Wat is de geschiedenis van gin? Frédéric Du Bois (ginexpert) en Isabel Boons (culinair journaliste) bieden hét antwoord op al je vragen als ginliefhebber. Met behulp van een zeer praktische indeling van de gins en de tonics maak je nooit meer de foute keuze. Meer dan 60 gins en 20 tonics worden tot in detail beschreven. Een unieke gincyclopedie bezorgt je een uitgebreid en geactualiseerd overzicht van alle op de markt beschikbare gins en we gingen op bezoek bij de beste ginbars. Tot slot bevat dit boek enkele originele gerechten en recepten in combinatie met gin-tonic. Nu is het aan jou om de theorie in praktijk om te zetten, wij vergezellen je maar al te graag in de zoektocht naar jouw ultieme gin-tonic!
PUBLICATIE DATUM:
2015-01-28
BESTANDSGROOTTE:
12,60
ISBN:
9789401412780
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Isabel Boons
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Gin & tonic PDF

Gin & tonic is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Isabel Boons. Jij kunt lezen Gin & tonic op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...arom; simpel om te maken, makkelijk om mee te variëren én altijd lekker ... Gin-tonic cake - Heel Holland Bakt ... . Gin & Tonic: 3 recepten voor beginners. Wie mij een beetje kent, ziet vooral een Bourgondiër met een iets te hoge BMI, altijd lekker aan het tafelen en in mijn omgeving is altijd wel een glas wijn te vinden. In een vorig artikel wisten we jullie al te vertellen dat gin tonic nog steeds hot en populair is.Hoewel ondertussen nieuwe drankjes hun opmars maken, blijft de gin & tonic de onomstreden koning van het aperitief en blijft gin onze populairste tasting.. Maar de hype loopt al bijna 3 jaar en we zien nog steeds mensen hun gi ... Gin Tonic recepten 3x voor beginners - Lekker Tafelen ... .. Maar de hype loopt al bijna 3 jaar en we zien nog steeds mensen hun gin & tonic op erbarmelijke wijze bereiden. Gin Tonic garneringen en botanicals. In deze top 10 maken we gebruik van extra kruiden, groente, fruit, botanicals en af en toe een Vermouth of Crème de cassis om de smaak van de gin-tonic aan te passen. In veel gevallen blijft de basis hetzelfd...