sociologos.be

Droom bewust

Responsive image
Comeback van twee prachtboekenVoor dromers & schrijversDit najaar keren twee lang uitverkochte titels terug in het programma: Droom bewust (een werkboek voor spirituele dromers) van Robert Moss, en Zen en de kunst van creatief schrijven van Natalie Goldberg, nu onder de titel Schrijven vanuit je hart.Droom bewust is een programma van negen stappen om dromen te doorgronden. De door Moss gehanteerde droomtechnieken zijn ontleend aan sjamanistische principes, zoals die van de Australische Aborigines en Noord-Amerikaanse indianen. Een boek met veel adviezen en oefeningen, voor iedereen die zijn of haar dromen serieus neemt.Schrijven vanuit je hart is een gepassioneerde oproep om zo intens mogelijk te schrijven vanuit je essentie. Het boek is opgebouwd uit 64 hoofdstukjes van hooguit drie pagina's, waarin een advies wordt uitgewerkt. Het zijn zonder uitzondering pittige teksten die tot de verbeelding spreken en de lezer stimuleren om zijn dromen waar te maken: schrijven alsof je leven ervan afhangt. Nieuw zijn het voorwoord en een interview met de auteur.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
10,15
ISBN:
9789023009207
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
R. Moss
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Droom bewust PDF

Droom bewust is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs R. Moss. Jij kunt lezen Droom bewust op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...sychiater en schrijver Frederik van Eeden die het in een artikel getiteld A Study of Dreams voor het eerst gebruikt zou hebben ... Lichaam en Geest: dromen uitgelegd: betekenis van dromen ... . Met de term 'lucide' verwees hij naar de heldere staat waarin de dromer zich bevindt. Droom bewust is een programma van negen stappen om dromen te doorgronden. De door Moss gehanteerde droomtechnieken zijn ontleend aan sjamanistische principes, zoals die van de Australische Aborigines en Noord-Amerikaanse indianen. Een boek met veel adviezen en oefeningen, voor iedereen die zijn of haar dromen serieus neemt. Lucide dromen zijn dromen waa ... Ontdek de betekenis van je droom - Droominfo ... . Een boek met veel adviezen en oefeningen, voor iedereen die zijn of haar dromen serieus neemt. Lucide dromen zijn dromen waarin iemand zich ervan bewust is dat hij/zij droomt terwijl die slaapt. Het woord lucide is afgeleid uit het Latijn (lucidus) en betekent lichtend, duidelijk en helder. Synoniemen zijn "heldere dromen'' of "bewust dromen". Lucide dromen: droom waarin je bewust bent dat je droomt Een Lucide droom is een droom waarin je bewust bent dat je ...