sociologos.be

Een land waar je de weg niet kent

Responsive image
De schrijver van dit boekje heeft jarenlang leiding gegeven aan gespreksgroepen voor mensen die hun partner verloren hebben. In hun verhalen trof hem telkens weer hoe dubbel eenzaam mensen in zon situatie kunnen worden, omdat de naaste omgeving hun verdriet niet goed aanvoelt en begrijpt. Het verlies van een man, een vrouw, een kind, behoorde vroeger veel meer tot het gewone leven: men groeide ermee op. In deze tijd, en in onze westerse cultuur, is de dood meer en meer naar de achtergrond gedrongen. Daarom moeten we weer leren, wat het verlies van een man of vrouw, vriend of vriendin voor de betrokkene meebrengt.Dit boekje wil helpen de rouwende in ons midden beter te begrijpen en tot steun te zijn.
PUBLICATIE DATUM:
januari 1995
BESTANDSGROOTTE:
6,70
ISBN:
9789021136226
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Carel ter Linden
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Een land waar je de weg niet kent PDF

Een land waar je de weg niet kent is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Carel ter Linden. Jij kunt lezen Een land waar je de weg niet kent op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...ing te geven of een opleiding te volgen. Dominee Carel ter Linden neemt je aan de hand in 'dit land waar je de weg niet kent' ... Amazon.fr - Een land waar je de weg niet kent: omgaan met ... ... . Zijn eigen ervaring met het verlies van zijn vrouw maakt zijn boek intiem en ontroerend echt. Bestel Een land waar je de weg niet kent van Carel ter Linden. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Boeken - Een land waar je de weg niet kent ; Een land waar je de weg niet kent . omgaan met rouwenden een handreiking voor wie in zijn omgeving te maken heeft met mensen in rouw. Carel ter Linden. €13,9 ... Een land waar je de weg niet kent | De rank ... . omgaan met rouwenden een handreiking voor wie in zijn omgeving te maken heeft met mensen in rouw. Carel ter Linden. €13,99. Toevoegen aan winkelwagen Toevoegen aan verlanglijst. EAN: Een land waar je de weg niet kent . Moussa, of de dood van een Arabier . Omgaan met gestorvenen . Als je een broer of zus verliest . Samen verder na verlies van een kind . Je kunt je hart helen . Als vlinders spreken konden . Leven zonder ouders . Overlevingskunst ... 'Een l...