sociologos.be

Moord op internet

Responsive image
Een psychopatisch computergenie verschaft zich toegang tot de persoonlijke gegevens van Internet-gebruikers. Maar als hij inlogt op de computer van Kate Levin, krijgt hij te maken met een waardige tegenstander. Er volgt een duivels spel met de dood als inzet.
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
11,37
ISBN:
9789041780188
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Finch
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Moord op internet PDF

Moord op internet is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Finch. Jij kunt lezen Moord op internet op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...en vertelt daarover in Misdaad VNDG. Premium ... "Een moderne lynchpartij" in Amerika: twee verdachten van ... ... . 24 nov. 50+ videos Play all Mix - S04E11 Baantjer - De Cock en de moord op Internet YouTube S04E12 Baantjer De Cock En De Geslepen Moord YouTube - Duration: 47:07. Edward Bolhoven 37,349 views De Cock en de moord op de bruid: Gerrit Mollema: Pollo de Pimentel: Esther Way: 12 maart 1999: 1.630.000: Als op een bruiloft een vrouw wordt vermoord, begeeft De Cock zich in het gesloten wereldje van de Turkse gemeenschap. 50: De Cock en de moord op internet: Gerri ... Hoofdverdachte van moord op Wout Sabee blijft vastzitten ... . 50: De Cock en de moord op internet: Gerrit Mollema: Alain de Levita: Nienke Westerhof / Gees Linnebank: 19 maart 1999: 1 ... Moord op internet (Paperback). Een psychopatisch computergenie verschaft zich toegang tot de persoonlijke gegevens van Internet-gebruikers. Maar als hij... 0605, de film van Theo van Gogh over de moord op politicus Pim Fortuyn, zal via het internet wereldwijd worden verspreid. Hiervoor is i...