sociologos.be

Kwaadschiks

Responsive image
De relatie tussen reclameman Nico Dorlas, halverwege de veertig, en zijn jongere vriendin Désirée staat op springen. Dorlas’ aanhoudende drank- en drugsconsumptie, zijn handtastelijkheid en zijn aan paranoia grenzende verlatingsangst vormen een dodelijke combinatie. Als Désirée de benen neemt, rest Dorlas één conclusie: zij moet sterven, en hij zal met zijn vriendin ten onder gaan.Dorlas wordt bijgestaan door Ernst Quispel, de advocaat uit Advocaat van de hanen (1990), die twintig jaar grijzer en twintig jaar cynischer is geworden. Binnen een etmaal zien we het universum van Nico Dorlas verkruimelen.Kwaadschiks is een literair moordmysterie zoals alleen A.F.Th. van der Heijden dat schrijven kan: geworteld in de Amsterdamse actualiteit, maar met universele reikwijdte, compact en tegelijk diepgaand.
PUBLICATIE DATUM:
november 2016
BESTANDSGROOTTE:
9,46
ISBN:
9789023497271
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
A.F.Th. van der Heijden
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Kwaadschiks PDF

Kwaadschiks is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs A.F.Th. van der Heijden. Jij kunt lezen Kwaadschiks op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... de veertig, en zijn jongere vriendin Désirée staat op springen ... kwaadschiks - (bijwoord van hoedanigheid: tegen wil en dank) ... . 2016 - Kwaadschiks - De tandeloze tijd, deel 6 (roman) 2016 - Kastanje a/d Zee - De tandeloze tijd, deel 7 (roman). Vooralsnog alleen bibliofiele editie; 2018 - Mooi doodliggen (roman) 2019 - Schwantje's Fijne Vleeschwaren - De tandeloze tijd, deel 8 (novelle). 1000 ex. voor Bookstore Day. In 1992 fragment als bibliofiele uitgave. Manuel Sánchez Medina woont in Granada, Spanje en was getuige van een absurd tafereel met de kat van z'n buren. Het was met zijn nagels vast komen te zitten in de kleding aan ... Kwaadschiks - 5 definities - Encyclo ... . Het was met zijn nagels vast komen te zitten in de kleding aan de waslijn. Hij ... Goedschiks of kwaadschiks Je kunt het Arie Storm niet verwijten dat hij graag over zichzelf schrijft: Storm is nu eenmaal een machtig fascinerend figuur. Iedereen in de Nederlandse letteren heeft een mening over hem, for better or worse. Joost de Vries. 4 ... Goedschiks of kwaadschiks, ze komen onze kant op. Op Twitter was hij zó boos over het Indiase exportverbod, dat hij met wapengekletter dreigde: 'We zullen het vergelden'. De financiële positie van de wereld is zeer gevaarlijk - als dat niet goedschiks gecorrigeerd wordt, dan kwaadschiks Economen Lex Hoogduin en Coen Teulings aan tafel bij Buitenhof. Bron ... Familie Abdelhak Nouri trekt snoeiharde conclusies: 'Dan maar kwaadschiks' Donderdag, 26 maart 2020 om 19:56. Op 8 juli 2017 veranderde het leven van Abdelhak Nouri voorgoed, ... Kwaadschiks is een literair moordmysterie zoals alleen A.F.Th. van der Heijden dat schrijven kan: geworteld in de Amsterdamse actualiteit, maar met universele reikwijdte, compact en tegelijk diepgaand. kwaadschiks bijw., later-nnl. Vgl. goedschiks. Dateringen of neologismen. N. van der Sijs (2001), Chronologisch woordenboek: de ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, Amsterdam. kwaadschiks* bijwoord van hoedanigheid: tegen wil en dank 1832 [Bomhoff, Nieuw wrdb....