sociologos.be

Persoonlijke effectiviteit

Responsive image
Gooi 'ik kan het niet' en 'ik wil het niet' in de prullenbak. Iedereen heeft de keuze in het leven de dingen te doen die het meeste succes opleveren. Dit betekent dat u oude patronen loslaat die uw succes in de weg staan. Het gaat niet over wat u moet doen, maar over wat u kunt en wilt doen om succesvol te zijn. Dit boek helpt u inzichten te verschaffen zodat u optimaal resultaat kunt behalen op uw werk en privé. Handzame modellen helpen u prioriteiten te stellen en belemmeringen aan te pakken. U krijgt zelfinzicht door reflectieve vragen. Daarnaast vindt u herkenbare verhalen van managers en medewerkers over hun ervaringen op weg naar succesvolle persoonlijke effectiviteit.
PUBLICATIE DATUM:
maart 2017
BESTANDSGROOTTE:
7,44
ISBN:
9789491743665
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Kiki Eikhout
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Persoonlijke effectiviteit PDF

Persoonlijke effectiviteit is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Kiki Eikhout. Jij kunt lezen Persoonlijke effectiviteit op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...vergoten is het bovendien van belang om te weten welke doelen je precies wil behalen ... bol.com | Persoonlijke effectiviteit | 9789058718167 | Jan ... ... . Veel mensen zien hindernissen en hebben belemmerende gedachten die het behalen van doelen in de weg staan. Persoonlijke Effectiviteit gaat om het optimaal besteden van de beschikbare tijd in je werk en privé leven. Het houdt in dat je de dingen doet waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt. Persoonlijke Effectiviteit is daarom voor elk mens anders. Beïnvloedingsfactoren zijn stress, relaties, samenwerking, assertiviteit, communi ... Trainingen | Persoonlijke Effectiviteit - de Baak ... . Beïnvloedingsfactoren zijn stress, relaties, samenwerking, assertiviteit, communicatie en ... De training Persoonlijke Effectiviteit wordt gegeven in kleine groepen. Hierdoor was er genoeg ruimte om je eigen valkuilen leerpunten te ontdekken en leer je daarnaast van de leerpunten van je groepsgenoten. Deze training heeft mij nieuwe inzichten gegeven in de aanpak van zowel werk-gerelateerde als privé zaken. Persoonlijke effectiviteit begint bij veranderi...