sociologos.be

Bijbels herstel voor add en adhd

Responsive image
Vanuit vele jaren ervaring als huisarts - met een specialisatie op het gebied van voeding - schreeft Don Colbert een serie dunne, compacte gidsjes over bijbels herstel voor allerlei veel voorkomende kwalen en aandoeningen. Wereldwijd zijn al miljoenen gezegend door de mix van bijbelse adviezen en bemoediging, medische informatie en praktische gezondheidstips.Dit compacte en makkelijke leesbare boekje bevat een schat aan informatie om je zoon of dochter te helpen de negatieve effecten van ADHD en concentratiestoornis (ADD) te beperken en overwinnen. Don Colbert bemoedigt je om vanuit Gods perspectief te kijken naar de situatie van jouw kind en geloof te bouwen voor een geweldige, hoopvolle toekomst. De schrijver reikt zowel geestelijke als praktische tips en adviezen aan, o.m. over:- Leermethoden die je kind helpen- Goede voeding- De juiste structuur en benadering- Geloof in God als onze geneesheerEen informatief, bemoedigend en praktisch boekje!
PUBLICATIE DATUM:
none
BESTANDSGROOTTE:
6,46
ISBN:
9789077476123
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Don Colbert
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Bijbels herstel voor add en adhd PDF

Bijbels herstel voor add en adhd is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Don Colbert. Jij kunt lezen Bijbels herstel voor add en adhd op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... herstel voor slaapstoornissen. Bijbels Herstel voor SlaapstoornissenTussen de twintig en vijfentwintig procent van alle mensen worstelt wel eens ... ADD - Ziekte Symptomen ... ... Tenslotte wil ik graag nog een boekje aanbevelen met de titel: "Bijbels herstel voor ADD en ADHD". Dit boekje is geschreven door de arts Dr. Don Colbert. Vanuit vele jaren ervaring als huisarts -met een specialisatie op het gebied van voeding- schreeft Don Colbert een serie dunne, compacte gidsjes over bijbels herstel voor allerlei veel voorkomende kwalen en aandoeningen. Het komt veelvuldig voor dat mensen met ADHD zelf al op zoek zijn naar werkende middelen, echter met het gevaar op verslaving. ADHD coaching. C ... ADHD en ADD begeleiding gericht op mogelijkheden en ... ... . Het komt veelvuldig voor dat mensen met ADHD zelf al op zoek zijn naar werkende middelen, echter met het gevaar op verslaving. ADHD coaching. Coaching is gericht op het leren omgaan met ADHD. Coaching kan individueel en in een groep. Het voordeel van een groep is dat je snel en veel kan leren van lotgenoten en steun ervaart voor jouw eigen ... Veel mensen met ADD, ADHD, HSP en a...