sociologos.be

Foeksia De Miniheks - Foeksia en de spiegelheks

Responsive image
Onderdeel van de serie Foeksia de minheks. Dit ebook is alleen te lezen via de bol.com Kobo app.Wie is die boze heks in het bos? Ze lijkt op Foeksia. Maar het is Foeksia niet! Komt het door de spiegel? Foeksia brak hem. Nu heeft Foeksia alleen nog pech. En alle dieren zijn bang voor haar. Hoe kan dat?
PUBLICATIE DATUM:
december 2013
BESTANDSGROOTTE:
4,4
ISBN:
9789025861544
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Paul van Loon
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Foeksia De Miniheks - Foeksia en de spiegelheks PDF

Foeksia De Miniheks - Foeksia en de spiegelheks is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Paul van Loon. Jij kunt lezen Foeksia De Miniheks - Foeksia en de spiegelheks op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


...itkwam. Eerst verschenen de verhalen in de Bobo ... Foeksia en de spiegelheks door Paul van Loon (gebonden ... ... .De twee boekjes uit 1989 (Foeksia de miniheks)en uit 1992 (Foeksia de Miniheks 2: alle Salamanders) werden tien jaar later door de uitgever Leopold gebundeld. Foeksia en de spiegelheks Paul van Loon, Saskia Halfmouw Omschrijving | Specificaties. Wie is die boze heks in het bos? Ze lijkt op Foeksia. Maar ... Foeksia de miniheks. Foeksia woont in het Heksenbos met haar papa Kwark de Tovenaar. In het bos en op de Heksenschool beleeft ze a ... Categorien Foeksia de miniheks | De officiële website van ... ... . In het bos en op de Heksenschool beleeft ze allerlei avonturen. Foeksia De Miniheks - Foeksia en de spiegelheks. Onderdeel van de serie Foeksia de minheks. Dit ebook is alleen te lezen via de bol.com Kobo app.Wie is... Geschreven bij Foeksia De Miniheks - Foeksia en de spiegelheks. Een heel leuk, speels geschreven boek dat niet alleen kinderen aanspreekt. De illustraties spreken ook tot de verbeelding, echt een aanrader! Foeksia de...