sociologos.be

Kikker en de horizon

Responsive image
Rat stond op een heuvel en keek over het land naar de horizon. Wat is de wereld toch mooi, dacht hij. Het wordt tijd dat ik weer eens op reis ga! Kikker wil dolgraag met hem mee. En zo trekken de twee vrienden de horizon tegemoet. Maar Kikker vindt dat het wel erg lang duurt voordat ze er zijn. En hoe zou het thuis met iedereen gaan?
PUBLICATIE DATUM:
mei 2009
BESTANDSGROOTTE:
10,39
ISBN:
9789025855154
TAAL:
Nederlands
AUTEUR:
Max Velthuijs
FORMAAT:
PDF EPUB FB2
PRIJS:
VRIJ

Kikker en de horizon PDF

Kikker en de horizon is een fantastisch boek. Dit boek is geschreven door auteurs Max Velthuijs. Jij kunt lezen Kikker en de horizon op onze site sociologos.be in elk handig formaat!


... horizon. Het wordt tijd dat ik weer eens op reis ga, dacht hij ... Kikker en de horizon mini editie | Welkom in de wereld van ... ... . Kikker wilde dolgraag met hem mee, en zo trokken de twee vrienden de horizon tegemoet. Maar Kikker vond dat het wel erg lang duurde voordat ze er waren. Aan de hand van het boek Kikker en de horizon en deze lesbrief leren de kinderen meer over op reis gaan en de (soms iets minder leuke) gevoelens die daarbij komen kijken. Kringgesprek Onderwerp 1: op reis gaan Kikker en Rat gaan samen op reis. Ze zijn nog nooit zo ver van recensie Kikker en de horizon (o ... Kikker en de horizon - Max Velthuijs - 9789025870300 ... ... . Ze zijn nog nooit zo ver van recensie Kikker en de horizon (over heimwee) Rat voelt zich onrustig, hij wil de wereld in en dingen ontdekken. Kikker wil graag met hem mee. In het begin heeft Kikker het naar zijn zin, maar al snel is hij nieuwsgierig hoe het met zijn vrienden thuis zal gaan. Kikker - Kikker En De Horizon. Rat stond op een heuvel en keek over het land naar de horizon. Wat is de wereld...